24 d’oct. 2014

JÚNIOR FEMENÍ: MICA EN MICA S'OMPLE LA PICA

Els darrers caps de setmana el Júnior Femení del Molins va jugar contra el Castellbisbal i Sant Joan Despí, respectivament.

En el partit contra Castellbisbal vam començar el primer quart molt intensament, amb moltes ganes i lluitant totes les pilotes. Però als segon quart vam baixar la guàrdia i ens van fer molts punts, la majoria dels que van anotar les rivals en tot el partit. Tot i aconseguir la victòria, no hem de confiar-nos per anar guanyant ni deixar de defensar. Sempre ben atentes i lluitar per aconseguir el màxim de nosaltres. Finalment, 68-33.

Del darrer partit a Sant Joan Despí, podem dir el mateix, tot i que vam estar bastant concentrades, no cal confiar-se i seguir lluitant per allò que ens agrada. Resultat final, 23-64.

Aquest diumenge rebem al Poli, a les 16h, el BF Viladecans, una nova prova per seguir creixent individualment i com equip!