22 d’oct. 2014

SÈNIOR "B" FEMENÍ: TRES SETMANES, TRES VICTÒRIES! 4-0



La primera d’aquesta “trilogia” va venir al camp del Cervelló, un equip encara en construcció que no va plantejar gaires dificultats a unes joves molinenques amb fam de básquet i ganes de guanyar partit rera partit. Els parcials van ser 4-17, 5-11, 6-15 i 5-25 per arribar a un final de partit 20-68. Una bona tova que demostra les ganes d’anar a més de les jugadores molinenques sense fixar-se quin és el rival que tenen davant.


La setmana següent ens visitava a casa el Pratenc, un equip que venia com un dels potents de la categoría i a més a més hi havia el handicap de jugar en pista lateral, amb tot el que això pot condicionar la joc ràpid i d’espais de les verdes. Hàndicap? Problemas? Perill? Són paraules que no es troben al vocabulari d’aquest equip i en partits com aquest que es presenten complicats les jugadores es multipliquen i donen el 200%. Resultat, una sortida aclaparadora de l’equip molinenc, parcial de 19-5 al primer quart i cap a casa…… cap a casa????? Nooooo!!!!! Que seria el bàsquet sense l’emoció del resultat i una mica de patiment? Amb una millor defensa pratenca, millor encert en el tir i un cert relaxament molinenc, per què no dir-ho? Es van acostar a 11 punts. Moment en que les locals es van posar les piles, van començar a defensar com saben i això va propiciar atacs més clars i fluïts. Resultat final 54-38. Una més al sac.


I aquest cap de setmana sen’s presentava un partit complicat al Vell Congost de Manresa. Pista sempre complicada i terra de bones jugadores de básquet. Ens enfrontàvem a un rival que fa temps que es coneix, i que juguen de memòria… I on tenim el problema? Nosaltres també!!!!! Tot i un inici de partit dubitatiu, amb una bona selecció de tir per part de les jugadores de la capital del Bages i una empanada bastant gran en defensa de les jugadores verdes, el marcador al final del primer quart era favorable a l’equip visitant per dos punts 17-19. I és que a aquestes xiquetes, si alguna cosa els agrada és el bon básquet, i ho demostren jugant com mai davant rivals d’entitat. Va ser un partit emocionant, intens, amb bon bàsquet tant en atac com en defensa, un partit on des del segon període que es va agafar una certa ventatge de 8 o 10 punts, en cap moment es va veure perillar. I on en cada batzacada de l’equip manresà i havia una ràpida resposta per part de les jugadores del Baix Llobregat. Resultat final: 54-64 en una pista sempre complicada i on ja es veurà al llarg de l’any quants equips en surten amb resultats positius.


I aquesta setmana ens visita a casa el Begues, un equip que ve amb un balanç de 3-1. Un equip imprevisible. Però cap problema, les jugadores molinenques només tenen una cosa al cap, la cinquena consecutiva, i això implica esforç, sacrifici i treball dia a dia.


Pit i amunt xiquetes!

CARLES BOIXADERA (Entrenador Sènior "B" Femení)