19 d’oct. 2014

SÈNIOR "B" MASCULÍ: PARTIT AMB MOLTES ERRADES

Visitàvem el camp del CB Prat amb ganes de recuperar les sensacions de la segona jornada.

Va començar el partit amb poc encert pels dos equips però una sèrie de pilotes perdudes permetia que el Prat ens agafes una ventatge de 10 punts al finalitzar el primer quart.

Semblava que començavem el segon quart amb més força però vam seguir amb la dinàmica de perdre pilotes (16 pilotes perdudes ens el dos primers quarts), això permetia al Prat anar-se al descans 12 punts per sobre nostre.

La sortida posterior al descans no va canviar el nostre joc i vam encaixar un parcial de 13-0, aleshores vam començar a jugar el nostre joc i fer menys imprecisions per finalitzar el partit 69-58.

Cal millorar les pilotes perdudes i estar més concentrats ens els tirs lliures on vam tenir un pobre 50% d'acert.

Aquest cap de setmana ens visita el Ramon Llull, equip que no coneix la victòria.Esperem conseguir un resultat positiu i sobretot recuperar les sensacions.

JORDI VIVES (Jugador Sènior “B” Masculí)