12 de nov. 2014

CADET MASCULÍ VERD: LA CONCENTRACIÓ COMENÇA EN ELS ENTRENAMENTS

El passat diumenge el Cadet Masculí Verd visitava la pista del C.B. Prat, segon classificat a la lliga. Els verds van començar molt intensos i ficats en el partit (completament al contrari que l’últim partit) i des de la defensa van aconseguir endur-se el primer període per 11-15.

Però com ja és costum aquest any, van tornar a tenir un quart de desconnexió, aquest cop va ser el segon. I és que amb un parcial de 30-7 el Prat va deixar molt clares les seves intencions.

La mitja part li va anar molt be als molinencs i es van endur el 3r quart. Tot i haver guanyat 2 dels 3 quarts fins el moment, començaven l’últim 18 punts per sota. Els primers 5 minuts van ser igualats, el molins no aconseguia un bon parcial per a poder tornar a entrar en el partit, però finalment els últims 5 minuts van ser de total domini local per acabar-se emportant el partit per 73-43.

Amb aquest partit es tanca la primer volta de la lliga amb cap partit guanyat, però amb les sensacions de que cada dia es juga millor i es competeix més. Si aconseguim estar els 40 minuts concentrats em demostrat que podem aconseguir competir contra tots els equips, però això començar per estar els 60 minuts de l’entrenament concentrat amb el que es fa.
Aquest cap de setmana tenim una gran oportunitat per aconseguir la primera victòria, tot dependrà de com s’entreni aquests dies.

JORDI DE UGARTE (Entrenador Cadet Masculí Verd)