12 de nov. 2014

INFANTIL FEMENÍ VERD: UN PAS ENDAVANT!



En el primer quart estabam jugant bé, les contraries van fer nomès 4 punts i nosaltres vem fer 5 punts més que les alltres. En el segon quart anavem empatades i en el tercer quart guanyavem únicament d'un punt a pesar de que l'arbitre no pites casi cap falta tot i que ens en feien moltes. I en el quart quart, anavem guanyant tot i que teniem que donar un pas més per atacar i defensar.
Després de la mitja part, vam baixar una mica la intensitat. Però tot i això, vam sortir-ne bastant bé. Aquest partit ha sigut un bon partit amb defensa, tot i que amb atac és podria millorar.
Al cinqué i al sisé quart vam jugar bastant bé. Vam defensar amb molta intensitat, motivació i ganes; i a l’atac, vam jugar bastat bé, però en aquest partit vam defensar millor que atacar. El pitjor quart va ser el setè, vam baixar molt la intensitat, i anàvem guanyant de 13 i en aquest quart ens van empatar. La defensa ja no va ser la mateixa, ja que vam deixar que fiquessin molts punts, i nosaltres vam ficar pocs. Vam fallar moltes entrades i tirs sota cistella, això va fer que guanyéssim de poc. L’últim quart, la intensitat va pujar una miqueta, ja que si no pujàvem la intensitat podríem perdre. Com anàvem empatades, els dos equips van haver de pujar per guanyar, però per sort vam guanyar nosaltres de dos puntets.
IRENE VALERO I CARLA NAVARRO (Jugadores Infantil Femení Verd)