10 de nov. 2014

SÈNIOR "A" MASCULÍ: ESFORÇ, SACRIFICI... RESULTATS!

El nostre Sènior “A” Masculí afrontava una setmana atípica, ja que teníem doble partit (al camp del C.B. Prat, partit aplaçat i el de la jornada al camp del Sant Boi). Es plantejava una setmana dura on s’hauria de treballar molt bé, i així ha estat guanyant ambdós partits, 62-68 el primer i 60-79 el segon.

Ens presentàvem divendres vespre (hora atípica) al camp del Prat, equip de Copa l’any passat i no començàvem gaire encertats el partit, tot i que amb un petit avantatge (10-14 1r quart). Però ningú s’escapava en el marcador i sempre hi havia petites diferències amunt i avall, arribant al descans amb un 31-29 a favor dels locals. Es presentava un partit molt igualat en el què s’hauria de lluitar molt. I així va ser, ja que en cap moment del partit cap dels dos equips es va allunyar en el marcador, i es començava l’últim període com tot va començar: 46-46. Gràcies a un gran treball defensiu, en part frenant el seu millor home (“Buru”), els molinencs vam saber estar més capficats als últims minuts i una petita diferència de 6 punts en el marcador va fer que ens emportéssim el triomf 62-68.

Diumenge tocava visitar Sant Boi, una pista (Can Masalleras) molt complicada que normalment no se’ns donava bé al Molins, però la bona dinàmica, esforç i ganes amb què s’enfronten tots els partits, ens va fer endur-nos la victòria.

No començava gaire bé el partit pels visitants amb un parcial inicial de 6-0, però que només va ser un ensurt i el primer període va acabar 14-20, i el partit passaria a ser controlat pel Molins fins al final. Un molt bon segon quart pressionant, ens va permetre robar moltes pilotes i marxar al descans amb un marcador força bo (27-42), però per res definitiu. A l’inici de la segona meitat ens van retornar els fantasmes de l’any passat, on vam deixar escapar una renda semblant, i els locals es van col·locar només 6 punts per sota en el marcador, però una ràpida reacció dels molinencs va fer recuperar-nos una mica, i al final del 3r període marxaríem amb un 44-53 i amb 10 minuts per endavant. En aquests últims minuts, el Molins va treure totes les forces que li quedaven dins, i un gran encert en atac (26 punts) van permetre endur-nos la victòria per un contundent 60-79, i amb sensacions de què podria haver estat més.

Cal seguir treballant, que la temporada és molt llarga, però de moment anem pel bon camí i s’ha d’anar sumant poc a poc. Us esperem la setmana que ve a tots al poli per rebre el Corbera, donarem tot el que puguem com sempre!!!