17 de gen. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: RECUPERANT SENSACIONS

El Molins començava aquest nou any amb la tretzena jornada jugant contra el TORRONS VICENS BC SANT JOAN DESPI. Amb el mal gust de boca que ens va quedar el Torneig de Reis, celebrat el dia 4 (en què vam guanyar només un dels 3 partits jugats per falta de ganes i esforç), començàvem aquesta nova jornada amb molta motivació.

Comptàvem malauradament amb les baixes de la capitana del equip Míriam Domènech i Audrey Prégizer que van estar animant des de la banqueta.

Jugant a pista petita, que ens afavoria ja que és on entrenem sempre, les dues primeres parts van ser bastant bones tant en l'atac com en la defensa, donant com a resultat al descans un 32-16. Els dos següents quarts van anar en la mateixa direcció tot i que vam estar molt poc encertades, i vam arribar a un resultat final de 52-33. Val a dir que vam haver d'atacar gairebé els 40 minuts contra zona.

Aquesta setmana ens desplacem fins a Viladecans amb les mateixes baixes però amb molta intensitat, ganes i motivació.