22 de gen. 2015

SÈNIOR "B" FEMENÍ: TANCANT UNA PRIMERA VOLTA EXCEL·LENT

Tornem de vacances amb energies renovades i amb les mateixes ganes de seguir endavant.

Després d’unes festes amb entrenaments per no perdre la forma i poder afrontar aquesta nova etapa amb confiança ens trobàvem que ens visitava el tercer classificat, el Bàsquet Vilatorrada, i per si no ens agradés les emocions fortes ho feia un cap de setmana on coincidíem tots els sèniors al poli, i això obligava a jugar el partit diumenge al migdia en pista petita. Problemes? No, ni molt menys, aquest equip sap afrontar els reptes que se’ls posen per davant i tot i venir un equip dur, amb jugadores experimentades i només tres derrotes, un equip que es jugava el ser o no ser en aquesta lliga, les jugadores verdes es van posar les piles des del minut 0, van deixar tots els nervis al vestidor, i van sortir com un huracà. Resultat, 28-6 al final del primer quart i a viure de rendes.

A partir d’aquí el partit va tenir poca més història. Petita reacció visitant a la represa que va propiciar un parcial de 2-10 en el tercer període, però les molinenques no van caure en la desesperació, van tornar a activar-se ràpidament i van resoldre el partit amb un resultat final de 61-49.

La següent setmana ens visitava el Xamba de Vilafranca. Un equip jove, ràpid i dur, que va plantejar un partit a 40 minuts de zona. Cap problema, després de 3 períodes fent un atemptat al básquet, amb un primer quart aburrit i desastrós (5-2) vam arribar al final del tercer quart 25-17.
A partir d’aquí un partit completament diferent. Les jugadores verdes van començar a jugar com saben i no van tenir rival a pista. Van tancar un període d’escàndol (24-0) i van deixar el marcador final en 49-17.

Aquesta setmana ens toca tancar la primera volta al camp del Cubelles, diumenge a les 18:30. Són les segones classificades, i venen de rebre la seva primera derrota, precisament al camp del Vilatorrada. Segur que serà un partit dur, travat i complicat. Però i què? Només és un partit més, un pas més cap a l’objectiu que tenim al cap, que és el títol de lliga. Un pas més, i després d’aquest encara en queden 14 més. El rival més complicat sempre és el del següent partit, i amb aquesta mentalitat arribarem lluny, xiquetes!!!!!