7 de febr. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: CATORZENA VICTÒRIA

Dissabte ens enfrontàvem a un equip que no havia estat gens fàcil de guanyar a la primera volta, a causa, possiblement, de la manca d’esforç o que res ens sortia com esperàvem.

Aquest cop, però anàvem amb les piles recarregades i amb moltes ganes de competir i guanyar el partit. Amb moltes ganes de demostrar que som el Molins i que portar aquesta samarreta verda té certes responsabilitats que s’han de demostrar a pista, deixant-nos-ho tot, al 100%.

Tot i així, l’inici del partit no va ser tan bo com esperàvem. El primer quart el vam guanyar, amb una baixa diferència al marcador i, tot s’ha de dir, sense treballar gaire. No vam aconseguir bloquejar bé i fer-nos amb gairebé cap dels rebots, cosa que ens va perjudicar a no arribar a obtenir el resultat esperat al marcador.

El segon quart va fer una millora progressiva, tant en defensa com en atac, deixant el marcador molt a favor nostre a la mitja part (10-24).

La confiança i la seguretat de que guanyaríem el partit que teníem a l’inici del tercer quart ens va jugar una mala passada i va fer que l’equip rival ens remuntés considerablement al marcador (20-27). La mala defensa, no prou treballada, i la falta de ganes i predisposició en atac reflectien perfectament el resultat amb el que quedava el marcador al final del quart.

Una de les coses que caracteritzen al nostre equip és el treball que fem a pista i la bona actitud que habitualment tenim. És per aquest motiu que no ens vam rendir i amb l’ ambició i el desig de seguir millorant, deixant ja de banda el resultat del marcador, vam sortir amb més ganes a l’últim quart, i tot i que potser tampoc vam fer un parcial espectacular, hauríem d’estar orgulloses d’aquesta petita millora respecte el quart anterior.

Resultat final: 32-46 a favor nostre.

A seguir lluitant i treballant. 1,2,3... MOLINS!