18 de febr. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: FINAL DE LA PRIMERA FASE



El Júnior Femení ha finalitzat aquest passat cap de setmana, encara més d'hora que la temporada anterior, la primera fase de competició, amb el saber agredolç d'haver complert o haver estat mitjanament bé en alguns aspectes, però no haver aconseguit un objectiu que tenien pràcticament totes les jugadores, que era aconseguir la primera plaça a la lliga.

Com a data curiosa, la temporada anterior la nostra mitjana de punts rebuts per partit va ser de 39,727, i aquest curs pràcticament l'hem calcat, després de permetre encistellar al Llor només 23 punts en la darrera jornada i deixant la mitjana en 39,722 per partit. Hem estat la SEGONA MILLOR DEFENSA (i a 2 puntets de la primera) dels 50 equips de Nivell A de Barcelona, i defensant en zona ni un 0,01% dels minuts de joc. En atac hem aconseguit certa regularitat arribant a una mitjana de gairebé 56 punts per partit, i d'aquestes dades es pot deduir que la majoria de partits han estat resolts sense problemes.

Cal destacar d'aquest equip, igual que va fer la temporada anterior, la solidesa en la major part de la lliga, sense pràcticament haver punxat ni tan sols en aquells partits que semblen ja sentenciats i que sembla que res sortirà bé. Només hem perdut els dos partits amb el Xamba, flamant campió de grup, un rival que es va aprofitar de la nostra ineptitud competitiva el cap de setmana de Festa Major (on segur que era molt més important la nit del dissabte que el primer partit de lliga on, curiosament, ja vam sentenciar gran part del nostre resultat final) i que va fer probablement el seu millor partit a Vilafranca ficant-nos 68 punts en un entorn, diguem-ho de manera suau, molt més favorable a les del Penedès que a les molinenques. El Molins no ha punxat cap més dia, amb els nostres partits més o menys lluïts, amb més o menys encert o concentració, però on com equip sempre hem acabat treient ràbia, orgull, caràcter o ambició per acabar guanyant els partits.


Fent un repàs de moments, em ve al cap el partit a casa contra el BF Cornellà, on vam entrar perdent l'últim minut i l'Andrea Toro va robar una bola, ficar el contraatac, i taponar l'última acció de les visitants, per fer-nos guanyar en un obrir i tancar d'ulls. També l'agònic partit a camp del Llor, on perdíem per 6 punts a falta d'1'40" i un triplàs de la Mercè Vega i la millor jugada d'atac contra zona que recordo ens van permetre forçar la pròrroga i rematar més tard el partit. O el recent partit contra el Joventut L'Hospitalet, on tot i faltar-nos la Míriam, l'Audrey i l'Ari, les "petites" semblaven tenir-ho controlat però ens vam ennuegar de tal manera amb la zona visitant al tercer quart que vam arribar a perdre de 9 punts ja al darrer període. Dins d'un descontrol absolut vam posar més llenya que les rivals per acabar forçant la pròrroga, i ja en els cinc minuts extra, per art de màgia, el Molins va encendre els tambors al ritme de la tempesta i va anotar tres triples i 15 punts (els mateixos que en els dos quarts anteriors) per acabar guanyant per 11 punts de diferència. Un partit molt plàcid, sí. Jo tots aquests moments ja me'ls quedo fins que perdi la memòria, així que gràcies, noies. La Marta Torres us pot explicar un altre gran moment en el partit de tornada a Cornellà, si ho voleu saber, li ho demaneu directament a ella.

Jugarem, d'aquí al maig, una lligueta amb els altres 4 segons classificats, de manera que ens assegurem 8 partits esperem que molt competits i exigents per tal que ens faci treure el millor de nosaltres el que queda de temporada.

Moltes felicitats al Xamba i el seu entrenador Roger, i també als altres 4 classificats com a primers de grup, que vam tenir el plaer de veure'ls al nostre Torneig de Reis. Segur que hauríem pogut plantar cara a tots, però aquesta temporada no podrà ser! Ho farem contra els altres grans equips que se'ns posin davant!

Aquest cap de setmana tindrem un merescut descans i la següent ens trobem per donar-li guerra al Matadepera en el primer partit d'aquesta segona fase.

1, 2, 3, MOLINS!

MIQUEL SÁNCHEZ (Entrenador Júnior Femení)