13 de març 2015

CADET FEMENÍ: DUES JORNADES I DOS SUSPENSOS AMB DIFERENTS TONALITATS A SANT BOI22/02/2015 - BASQUET SANT BOI vs. BASQUET BASE MOLINS 65-40

El cap de setmana de carnestoltes era jornada de festa i per tant no vam jugar. Disposàvem de 15 dies per preparar el partit de diumenge. El Sant Boi un rival que ja coneixíem, ja que ens hi em enfrontat en categories inferiors. Es plantejava un escenari favorable, podíem fer un bon partit amb disputa per les dues parts. Durant l’última setmana vam treballar bé. Però la falta algunes jugadores va impedir la cohesió total en els entrenaments. Tot i així vam treballar diverses coses i vam fer un seguit de bons entrenaments. No obstant, diumenge el partit va ser un autèntic desastre. El que es plantejava con un partit amb possibilitats, des del primer quart anàvem amb poca intensitat. Primer quart amb un parcial de 10-4. A la mitja part vam acabar amb un resultat de 29-14 que havíem remuntat els últims minuts. Ens faltava intensitat i sobretot ànima. Jugàvem contra un equip dur en defensa i que no perdonava. El tercer quart, parcial de 48-31, va ser un bon quart però el mal ja estava fet. Les imprecisions de la primera part van passar factura. Final del partit 65-40 amb un ambient incòmode i tens. L’àrbitre no va ajudar-nos en cap aspecte. En conclusió, s’ha de continuar treballant i evitar faltes de concentració d’aquest tipus. Els petits detalls marquen la diferencia. Ànims!

MARINA ARBÓS (Jugadora Cadet Femení)07/03/2015 - BASQUET LLOR B vs. BASQUET BASE MOLINS 59-57

Aquest darrer cap de setmana vam jugar el dissabte al camp del E.E. Llor a Sant Boi de Llobregat. Anàvem amb ganes de guanyar i deixar-nos els colzes a la pista. Vam començar amb bon peu, amb bona defensa i un atac fort. El partit va estar igualat i renyit, era un bon equip i no ens podíem venir avall i tirar la tovallola. Ens hi esforçàvem a la pista i es va notar el bon entrenament que vam dur a terme aquella mateixa setmana.
En els últims quarts anàvem guanyant d'unes tres cistelles, però a causa de la inseguretat i del neguit de perdre un altre partit, ens va causar uns punts de més en contra nostra que van empatar el partit. Llavors els dos tirs lliures del contrari en els últims segons ens van posar tant nervioses, que no ens vam concentrar lo bastant per poder empatar o guanyar el partit.
La victòria de l'altre equip no van ser només aquells dos tirs lliures, no vam perdre per culpa d'allò. Vam fallar molts tirs lliures que podrien haver sigut decisius, però tot i així vam jugar un molt bon partit i crec que fins i tot puc dir, que va ser el millor d'aquesta volta.
A seguir treballant noies!

CARLA ALBA (Jugadora Cadet Femení)