11 de març 2015

CADET MASCULÍ TARONJA: BAIXADA DE TENSIÓ MATINAL

El Cadet Masculí Taronja jugava dissabte passat a les 9h a domicili contra el CB Vilanova, un partit que es preveia intens on els visitants aspiraven a competir els 40 minuts, donada la bona imatge en el partit anterior contra el líder CB Prat on es va donar una molt bona imatge.

L’horari no ajudava, però òbviament per cap d’ambdós equips i l’equip local va sortir més concentrat i intens en defensa i va obrir una escletxa en el marcador arribant al final del primer quart 20-14 a favor del Vilanova.

L’inici del segon quart va ser ben diferent i després de la pausa el Molins va sortir a competir amb més intensitat tot i que la superioritat física de l’equip rival en el rebot no va permetre reduir la distància i es va arribar al descans amb un resultat de 31-25.

A la represa, l’equip visitant va deixar de creure en la victòria i es van deixar de fer els petits detalls vitals per competir en basquetbol com és tancar el rebot i córrer al contraatac per sorprendre el rival. Això va fer que s’arribés al final dels 40 minuts amb un resultat de 73-42.

Ara toca refer-se de la derrota i tornar a mostrar la cara més competitiva de l’equip contra el BC Sant Joan Despí a domicili també a les 9h del diumenge. Dels errors s’aprèn i sens dubte l’equip sortirà a mossegar des del primer minut de partit havent treballat conceptes que ens permetran tenir més eines tant defensives com ofensives per plantar cara a un senyor equip.