23 de març 2015

INFANTIL FEMENÍ VERD: UN PAS MÉS ENDAVANT!



El passat diumenge 22 de Març, l'equip Infantil Femení Verd va rebre a casa a un fort Vilassar de Dalt, en un horari no habitual per a les molinenques i amb algunes baixes que van provocar l'ajuda de Irene Castillo, Neus Perez i Judit Martinez de l'infantil taronja a les quals donem les GRÀCIES!


El partit va començar amb un 6 a 0 a favor de les molinenques, que van servir per agafar empenta i força davant d'un equip que va guanyar-nos a la primera volta per 66-33 i que va fer-nos patir en un partit dur i intens.


Les dues primeres parts es van veure plenes d'alegria, ACTITUD i ganes de guanyar el partit, motiu pel qual es va arribar a la mitja part amb un 42-30 a favor de les del Molins. Poc habitual per a les nostres, aquest marcador va relaxar-nos en els següents dos quarts, deixant a les de Vilassar que s'aproximessin, amb un marcador de 53-51.


Tot i que semblava que les molinenques havien gastat les piles i no tenien carrega suficient per finalitzar el partit amb victoria, les ganes i l'actitud de voler més, van fer que pujessin el nivell en defensa, tot i deixant anotar tan sols dues cistelles a les visitants.

Així doncs, ens disposàvem a jugar l'últim quart del partit amb un marcador favorable al Molins 63-55, que va acabar sent un 65-61, donant-nos la nostra segona victoria a B1.


MOLT BONA FEINA i molt bona ACTITUD!!!! A seguir treballant i suman!!!!


SARA ALEGRE (Entrenadora Infantil Femení Verd)