20 de març 2015

SÈNIOR "A" MASCULÍ: ARRIBA LA PART DECISIVA!

Ara que ja encarem l’últim terç de la temporada, l’equip és conscient que per mantenir la posició privilegiada que ens hem guanyat al llarg de la competició el marge d’error és mínim. Per aquest motiu, l’exigència en cada partit és màxima.

En la jornada 22, ens esperava un CBS-La Palma amb moltes cares noves i energies renovades que el feien un equip molt més perillós del que classificació en mà podria semblar. I així va ser. Si bé és cert que la nostra entrada en el partit no va ser la millor, el resultat al final dels primers 10 minuts era favorable a nosaltres era un ajustat 16-17. Els verds però, després del toc d’atenció rebut en el descans entre quarts per part del nostre entrenador, vam sortir amb la lliçó apresa i al descans ja dominàvem per 15 punts.

Després del descans, la bona actitud defensiva seguia donant els seus fruits, i després d’una sèrie de contraatacs l’equip situava la màxima diferència a l’electrònic (26-49). Però els tòpics a vegades es compleixen, i un partit no acaba fins que sona la botzina final. Una desconnexió general del equip, va permetre als locals ajustar la diferència per sota dels 10 punts. Finalment però, vam saber-nos refer i vam sumar un victòria més a la nostre classificació (61-76).

Sense temps per relaxar-nos, el dilluns ja tocava començar a pensar en el Sant Boi. Després d’una setmana de bona feina, el diumenge tocava rematar-ho. Jugàvem a casa i havíem de fer-nos forts.

Sabíem exactament el què havíem de fer per sumar la victòria, ara només faltava aplicar-ho. Sincerament penso que el marcador final ho diu tot 74-36. El grau de concentració i d’intensitat, juntament amb l’efectivitat en el llançament durant la major part del partit ens van dur a aconseguir una de les millors defenses de la temporada i la major diferència.

I com a al·licient extra, afegir que després de 23 jornades el Celtic Club Bàsquet Molins és la millor defensa de tota la categoria.

SERGI BOSCH (Jugador Sènior "A" Masculí)