23 de maig 2011

SÈNIOR "B" FEMENÍ: UNA TEMPORADA PER TREURE'S EL BARRET!


Gran temporada la realitzada pel Sènior "B" Femení, gran temporada culminada amb un gran premi que va ser la final a quatre. Però anem a pams, ens quedava comentar la segona volta de la fase final, amb un primer partit contra el Calella, que després de estar al davant durant tot el partit, un últim període amb una forta zona 2-3 realitzades per les jugadores del Maresme, va posar nervioses a les locals, que van deixar escapar l'aventatge de 14 punts que portaven i van acabar perdent per 4 punts de diferència.

Amb aquest resultat, es presentava el desplaçament el diumenge següent a la pista del CB Coll, on una victòria ens donava l'accés matemàtic a l'esperada Final a 4 i una derrota complicava molt les coses amb fins i tot un possible triple empat en el segon lloc, cosa que
hagués fet treure la calculadora i començar a calcular punts a favor i punts en contra en enfrontaments directes. Però no va fer falta, les jugadores molinenques sabien bé el que es jugaven i van fer un dels millors partits de la temporada. Amb fortes defenses individuals, sortides dels bloquejos molt agressives, sempre per davant i amb una defensa molt, però que molt ofensiva.
Resultat final, victoria d'11 punts i classificació matemàtica per la Final a 4.
El següent cap de setmana ens esperava un partit de pur tràmit a la pista del Roda de Ter. Un partit, que sense jugar-nos res, i sent a les quatre de la tarda, va fer sortir molt despistades a les jugadores verd-i-blanques. Molt despistades, molt adormides, però gràcies a la seva gran qualitat tècnica, manant en l'electrònic. Això va canviar radicalment a la mitja part, on les jugadores locals, sabedores que era l'últim partit de l'any i volent quedar bé davant la seva afició, van començar a jugar més fortes, més agressives i en alguns moments fregant la il·legalitat. Això, sumat a un àrbitre excessivament permissiu i un conjunt visitant que no s'hi jugava res, ens va dur al resultat de derrota de dos punts. Però el resultat era el de menys, el que realment importava era que la setmana següent jugàvem la final a 4 i això era el gran premi a una temporada molt bona, i sobretot a una segona meitat excel·lent.

Final a quatre jugada a Calella. A les 12:00 contra el Col·legi Cultural de Badalona. Un equip que ja ens havíem trobat a la primera fase i érem conscients de la dificultat que comportava. Un equip que ens va guanyar a casa i que vam guanyar nosaltres a Badalona. En definitiva una
semifinal molt igualada. I així va ser, començament de partit dominat pel Molins, amb un màxim avantatge de 6 punts, seguit d'una reacció de les Badaloneses que deixava el marcador al final del primer quart amb un ajustat 15-14 a favor de les jugadores de Molins. A partir d'aquí va ser un partit dominat pel Badalona, però que tampoc no aconseguia acabar de marxar en el marcador. La màxima diferència va ser de 14 punts, fruit del desencert ofensiu
de les jugadores verd-i-blanques, amb excessives pilotes perdudes i poca efectivitat en el llançament exterior. Quan semblava que el Badalona s'emportaria la victòria fàcilment, hi va haver una reacció Molinenca. Les jugadores de Molins, si per alguna cosa han destacat aquesta temporada ha estat en donar la volta a partits que semblaven perduts, a recuperar grans desaventatges en el marcador i donar-ho tot quan sembla tot perdut. Es va arribar a retallar la diferència fins només els 5 punts de desaventatge, però quan ja semblava que li teníem el peu al coll, els nervis van tornar a poder amb nosaltres i el Badalona va marxar novament al marcador. Final de partit: 36-47.
.
Resultat excessivament dur per un equip que ho va donar tot, però que no va saber controlar els nervis en alguns moments de partit.
.
Però no deixem que aquest resultat esborri el somriure que hem de tenir a la cara per l'orgull d'haver fet una gran temporada. Una temporada que tot i un inici complicat, amb derrotes doloroses per només 1 o 2 punts, es va saber donar un gir radical. Es va fer una segona volta espectacular i es van viure grans jornades de bàsquet, tant a casa com a visitant. Per no oblidar la gran segona fase, amb dues derrotes per 3 i 4 punts contra el gran Calella, però amb
remontades espectaculars a casa contra el Coll i el Roda de Ter, amb triples als últims segons, pròrrogues i tota l'emoció dels bons partit de bàsquet.
.
Des d'aquí vull agrair la presencia dels grans supporters d'aquest equip. Aquesta afició que ens ha seguit partit rera partit, animant quan l'equip més ho necessitava i sempre donant l'energia necessària quan les forces semblava que començaven a ser escasses.
.
A les xiquetes, poca cosa més a dir, simplement que gràcies per fer-me viure una gran temporada, gràcies per fer-me disfrutar de l'emoció del basquet i gràcies per fer-me partícep de la passió que poseu a la pista. Sou molt grans xiquetes, i el més important, teniu encara molt marge per seguir creixent.
.
Pit i amunt, xiquetes!!!!!!!!!
.
CARLES BOIXADERA (Entrenador Sènior "B" Femení)