17 de maig 2011

SÈNIOR "B" MASCULÍ: FINAL DE TEMPORADA




Última jornada per al Sènior B Masculí, en la que ens despediem d'una temporada plena d'altibaixos, lesions i entrenaments difícils per la poca gent que érem.


Els del "B" ens enfrontàvem a L'Ametlla, contra un dels equips més igualats amb nosaltres. A casa només els vam poder guanyar de 6 punts i anàvem fora amb només 6 Jugadors del B i en Morillas del Júnior "A".


El partit va començar complicat, ens costava molt anotar i vam arribar a estar 13 punts per sóta al marcador, el plantejament per a evitar la seva alta efectivitat en el tir exterior no funcionava i vam decidir canviar-lo per tornar a la nostra defensa individual que tant hem treballat aquest any i que tants bons resultats ens ha donat. Així aconseguíem arribar al final de primera part només amb 3 punts de desavantatge.


Llavors la segona part es decideix al primer període, el canvi de plantejament defensiu acompanya amb una alta efectivitat ofensiva, tant desde el tir exterior amb un Llorenç "on fire" i un Àlex que es fa amo i senyor de la pintura, donant la volta al marcador i mantenint la diferència de 10 punts fins al final (+11), tot i quedar-nos amb 6 jugadors per la lesió del Javi Morillas (Recupérate rápido para las fases!!!).


Vull tancar l'escrit agaïnt-vos a tots la temporada que m'heu fet passar ja que m'he cabrejat, he cridat, m'he desanimat i alhora tornat a animar, però sobretot, HE GAUDIT de competir amb vosaltres com a equip ja que sense això res tindria sentit.


Per altra banda vull dir que estic ORGULLÓS de la progressió que heu fet com a conjunt, a més de veure com alguns de vosaltres heu millorat individualment, i puc dir, que he aconseguit fer-vos entendre el meu estil de joc.


També vull agrair l'ajuda de tots els Júniors que han estat amb nosaltres per donar-nos un cop de mà quasi sempre que ho hem necessitat.

Bona temporada nois!



BORJA ALONSO (Entrenador Sènior "B" Masculí)