25 d’oct. 2011

CADET "B" MASCULÍ: HEM DE SEGUIR MILLORANT

El dia 23 d’octubre el Cadet “B” del Molins va jugar contra el C.B. Castellbisbal-Groc.

Al primer quart, tot i que vam sortir menys adormits, ens van acabar guanyant de 3 punts (19-22). El segon període, que va ser el millor del partit, sobretot en defensa (vam aconseguir reduir els punts rebuts de 22 a 8). El parcial en aquest tram va ser de 19-8.

El tercer quart ens vam relaxar molt, ja que portàvem l'avantatge de 8 punts, i ens van remuntar 6 punts (12-18). L’últim quart va quedar més igualat i a l’últim minut, quan anàvem igualats ens van pitar una tècnica molt ajustada en contra nostre, quan només quedaven uns 10 segons ens vam arriscar a tirar un triple i no va entrar, però vam agafar el rebot i ens vam poder encistellar un 2+1, amb un tir lliure que malauradament no vam ficar. El marcador final va ser 69-70. Però un partit no es decideix per l’àrbitre, ni per les faltes, ni per un tir, sinó per les ganes que tens.
Nois, s’ha de seguir treballant i no deixar escapar més partits a casa, s’ha de seguir treballant i posar el màxim en cada entrenament i en cada partit.
Dels errors s’aprèn però aquest error ja s’està repetint massa i entre tots, a base de treball podem canviar-ho.

BERTRAN MIQUEL i OSCAR ARRIOLA (Jugadors Cadet “B” Masculí)