23 d’oct. 2011

CADET FEMENÍ: SEGUIM SENSE TROBAR-NOS

Aquest matí el cadet femení rebia la visita del C.B. Coll (cuer de la classificació) en el partit corresponent a la quarta jornada de la competició.
Les locals, que comptaven amb les baixes de Míriam Domenech i Marta Torres (i és que després de 2 amistosos i 4 partits de lliga encara no hem aconseguit comptar amb les 11 jugadores en cap partit, NI ENTRENAMENT!), i amb el reforç de la infantil Alba Gálvez, no han estat en cap moment còmodes a la pista.
I és que quan un equip que encara no ha guanyat cap partit surt a la pista amb més ganes, més intensitat, més ambició i més il·lusió que nosaltres, és evident que les nostres estan disposades a oferir-nos ben poc.
El resultat el descans era de 16-23 a favor de les barcelonines.
A la represa, l'equip ha estat una mica més intens i ha deixat a les visitants 9 minuts sense anotar, però mostra de la nostra falta de concentració, el C.B. Coll ha anotat dues cistelles consecutives en el darrer minut del període.
En el darrer període les nostres continuaven perden pilotes, fluixes en el rebot i fallant cistelles fàcils. No obstant, s'arribava al darrer minut del partit amb una diferència favorable de 6 punts que semblava ja definitiva. Però, de forma incomprensible, les jugadores regalaven dues pilotes a les rivals que feia que retallessin la diferència fins al 43-41 final.
Destacar, com a nota negativa, la lesió de l'Aina Perajuan en el primer període (esperem que et recuperis aviat!) i el pobríssim percentatge des de la línia de tirs lliures (7/28).
Noies, ja sabeu que heu de fer si voleu començar a disfrutar jugant a bàsquet, creiem que ja toca!
NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Cadet Femení)