28 de nov. 2011

SÈNIOR "A" FEMENÍ: EL MILLOR PARTIT! PERÒ NOMÉS DEL QUE PORTEM DE TEMPORADA...

En el partit disputat ahir al Poliesportiu Municipal de Molins, el nostre Sènior Femení A va aconseguir una brillant victòria enfront del CB Balaguer per 69 a 42, i es va reconciliar amb el nostre esport, en el que va ser, sens dubte i FINS AL MOMENT, el millor partit de les molinenques en la categoria que estrenen enguany. El rival que visitava ahir el Poli, el Balaguer, només havia perdut 3 partits fins el moment, i tot i que el partit va estar molt disputat fins al darrer quart, ahir les balaguerines no van poder fer res, per aturar el joc de les locals que en tot moment es van mostrar decidides a sumar la seva cinquena victòria.

En el primer quart, i a diferència del guió del partit de la setmana anterior a Lleida, les molinenques varen sortir molt serioses al partit tan davant com darrera, i obriren una escletxa a l’electrònic de 17 a 9. En el segon quart, el Balaguer va millorar les seves prestacions en atac, però, el Molins va seguir treballant amb concentració i va guanyar també aquest període
per 17-15, arribant al descans amb 10 punts d’avantatge, 34 a 24.

A la represa, el Balaguer va mostrar la seva millor cara, i amb un parcial en el tercer quart de 11 a 13, portava el partit, al darrer quart, amb 8 punts d’avantatge pel Molins i amb tot per decidir.

Tot i això, les sensacions a la pista del Molins eren bones, i amb una sortida de les locals fulgurant en el darrer període, amb parcial de 9 a 0 i deixant durant 5 minuts al Balaguer sense anotar, el Molins va posar terra de per mig amb el seu rival, que veia com se li escapaven les opcions de competir el partit. Ni la pressió, ni les zones, ni la major agressivitat defensiva de les balaguerines varen poder desconcentrar a un Molins molt seriós i solvent, que buscava sempre les millors solucions en atac i seguia molt aplicat en defensa. Al final, el quart es va tancar amb un clar 24 a 5, que feia justícia, en el millor partit que ha JUGAT el nostre EQUIP aquesta temporada. Victòria important doncs per 69-42, i més important encara és la millora en totes les facetes del joc que poc a poc el nostre Sènior A Femení està tenint.

D’entre les moltes bones notícies del que va passar ahir al Poli, la millor és, que cada dia que passa l’EQUIP està millor a pista, i que el marge de millora, encara és GEGANT... Així que, ara més que mai, cal buscar el treball de qualitat als entrenaments, treball que ens ha de permetre competir amb solvència i garantia els partits importants que se’ns apropen.

Aquesta setmana visitem un altre rival directe a la classificació, el CB Calaf, i guanyar allà dissabte vinent, seria molt important per anar definint les nostres aspiracions aquesta temporada. Segur que l’EQUIP s’hi deixarà la pell, per tornar de la comarca de l’Anoia, amb la sisena victòria al sarró...