13 de nov. 2011

SÈNIOR "A" MASCULÍ: COP SOBRE LA TAULA!

VENIU DIUMENGE VINENT AL POLI!!!
.
Ding-dong! "Campanada" del Sènior "A" Masculí a la pista del TOTSPORTS SAMÀ "A", que fins al moment compartia liderat amb el Valls (i era l'únic equip que l'havia derrotat) i La Palma (equip que va guanyar el Samà la primera jornada). L'equip vilanoví duia fins la data 7 victòries consecutives.
.
Durant la setmana vam treballar a consciència alguns aspectes que havíem de tenir en compte si volíem plantar cara a una plantilla que combinava veterania (fins a 4 jugadors que havien jugat a EBA, i dos d'ells fins i tot a ACB) i joves talents, i sumant el treball realitzat i una gran seriositat i compromís per part de tots els jugadors es va completar un partit on, tot i alguns errors puntuals, l'equip va donar la seva millor imatge i va demostrar el potencial i capacitat que té.
.
Els jugadors claus del SAMÀ no van poder entrar plenament en joc gràcies a una bona defensa de l'1c1, i el Molins va aprofitar diverses situacions de contraatac per sumar cistelles fàcils. A partir del tercer període es va anar obrint escletxa al marcador i al quart període la diferència no va baixar dels 8 punts en cap moment.
.
Una mostra de la concentració i treball del Molins és que es van guanyar tots els parcials: 13-15, 15-18, 18-21, 15-23, i el percentatge en tirs lliures va ser millor que en anteriors partits (18/24, 75%, i anotant-ne 13 dels primers 14 que es van llançar)
.
Tothom va aportar en els seus minuts a pista i l'anotació es va repartir:
Chus (4), David (7), Noël (8), Rubén (15), Miquel (10), Xavi, Ferran, Vélez (11), Carles (2), Teo (6) i Jordi (14).
.
Resumint, victòria clara per 61-77 a la pista d'un dels equips líders de la lliga, i un partit que hem de tenir de referència si volem seguir competint contra tothom i guanyar més partits.
.
FELICITATS A TOTS I A PER LA SEGÜENT!
.
Diumenge vinent, a les 19h, rebem al Poli a LA PARROQUIA VILANOVA, equip amb el mateix balanç que nosaltres (6-3).
.
BONA SETMANA A TOTHOM!
.
MIQUEL SÁNCHEZ CANALS (Capità Sènior "A" Masculí)