20 de febr. 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: SISENA VICTÒRIA

.
El Júnior "A" Masculí arriba a les 6 victòries després de superar el diumenge passat el GAVÀ INTERT. per 85-93 (necessitant 2 pròrrogues) i de guanyar sense problemes el cuer AD TORREFORTA A ahir al Poli per 72-29.
.
Aquestes dues victòries ens fan separar-nos momentàniament del grup que lluita per la permanència (Gavà, Castellar, Collblanc i Vendrell), però l'esperança és que si aconseguim més solidesa defensiva i als entrenaments ens podem preocupar tots només d'esforçar-nos per millorar i fer millors als companys, en lloc de tonterietes de pati d'escola i rebequeries de nens petits, es puguin guanyar més partits que a la primera volta, on es van tenir moltes opcions contra el Tarragona (-2), el Valls (-5), el Roser (-10, començant perdent de 2 l'últim quart), el Reus (-12, començant guanyant l'últim quart), el Samà (-2), el Collblanc (-3) i el Ribes (-2). I, després d'haver posat contra les cordes el Tecla Sala (88-95 fa 2 setmanes), perquè no també intentar-ho amb els equips de dalt???
.
Un bon presagi és que de moment s'han millorat els resultats dels 4 partits d'aquesta volta respecte els de l'inici de temporada, tot i així dependrem principalment de les ganes de treballar i de jugar en equip i esforçar-nos en defensa, com també de l'autoexigència de cadascun de nosaltres.
.
Proper partit, diumenge 26 a les 12:15h a la pistsa del CB Tarragona 2017 B, equip que no está en la seva millor dinàmica i que esperem poder guanyar i aconseguir la setena de la temporada.
.
MIQUEL SÁNCHEZ CANALS i MARC FERRER (Entrenadors Júnior "A" Masculí)