28 de febr. 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: TRES SEGUIDES!

.
El Júnior "A" Masculí va dir prou i per fi es va endur un partit que anava camí de ser un cas més dels molts que hem tingut aquesta temporada: remar i remar per quedar-nos a les portes d'una remuntada massa idílica pels molts punts de desavantatge acumulats en algun període del partit.
.
De fet el partit no estava gens de cara quan els locals, a falta de poc més de 7 minuts, manaven per 63-51 al marcador, però de nou amb un final de partit espectacular, 26 punts en els darrers 7 minuts i esperonats per tres triples vitals d'Oscar Montero, el darrer per posar-nos 71-73, van tornar a ficar-nos al partit, i tot i que vam entrar al darrer minut perdent, es va defensar bé i vam jugar amb cap i bona selecció per fer la cistella de la victòria, de la mà del "capi" Lluís Tintorer que va deixar el marcador en un celebrat 75-77.
.
Aquest partit ens ha de donar moral, és la tercera victòria consecutiva, és el primer que guanyem contra un equip que tenim per sobre, a més a la seva pista i amb el plus que significa guanyar fora de província. Espero que hi hagi més motivació de cara als següents partits, que prometen ser molt complicats. 3 dels 4 següents són a casa i això també ho hem de fer valer!!! ÀNIM, EQUIP!
.
MIQUEL SÁNCHEZ CANALS (Entrenador Júnior "A" Masculí)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Voldria fer una menció també a Lluc Sendra, que va revolucionar e iniciar la recuperació de l´equip amb tres o cuatre contraatacs seguits. Enlloc de Lluc Sendra seria mes adequat Lluc Skywalker ja que sortia quasi a la velocitat de la llum. Quant va contactar amb el 8 quasi passa al hiperespai, jejeje. Felicitats a tot l´equip.