6 de febr. 2012

MINI FEMENÍ: PUNT D'INFLEXIÓ



El passat dissabte 4 de Febrer, les nostres petites molinenques van disputar, sense dubte, el partit que marcarà un abans i un desprès en la nova categoria B2.

En els dos partits anteriors contra CB Esparreguera i CB Martorell, van ser molt durs i sense gaires opcions de victòria, tot i que el nostre joc havia evolucionat molt des de l’últim partit disputat abans de les vacances de Nadal.

El darrer partit contra CB Corbera, va ser un partit intens, on les nostres nenes van donar la
cara defensant el color taronja amb un joc i uns conceptes adquirits, que fins ara no havíem aconseguit.

El primer període va ser lent amb resultat de 2 a 4 on les molinenques no van acabar de despertar-se ni situar-se dins del partit. Els dos següents períodes, van acabar amb dos empats a 7 on la intensitat del partit va anar augmentant de mica en mica per part dels dos equips.

Abans de la mitja part, i amb un resultat no esperat per les nostre nenes, vam arribar amb un 22-29 que ens omplia de ganes i il·lusió per anar a lluitar la nostra primera victòria a nivell B2. Tot i això, a al cinquè període, les nostres noies van fer un joc elaborat ple de conceptes nous i treballats, que ens van fen gaudir a tots i a totes, tot i perdre’l amb un 5 a 9 a favor del visitant.

A partit d’aquí, les petites molinenques, van posar-se les piles, tot hi demostrant a pista un talent i unes ganes de pilota, no vistes fins ara, guanyant els tres últims períodes amb un 8 a 4, 8 a 5 i 6 a 5 respectivament; tot i que no va ser suficient per guanyar el partit amb un resultat de 49-52.

Tot i haver perdut el partit, ens enduem un bon sabor de boca, ja que hem trobat el camí pel qual hem de seguir lluitant i treballant, per poder arribar a ser millors jugadores i a ser un molt bon equip. Ànims noies, anem per bon camí.

1,2,3 MOLINS!!!!!

SARA ALEGRE i ALBERT QUESADA (Entrenadors Mini Femení)