28 de febr. 2012

SÈNIOR "B" FEMENÍ: PIT I AMUNT!

Dues setmanes han passat des de la darrera crònica i en elles tres partits ben diferents. Per començar el dissabte 18 de febrer l'equip molinenc es desplaçava a Sant Pere de Ribes per disputar el partit contra el CB Roquetes. El partit va començar molt bé per part de les jugadores verdes, amb un joc ràpid i dinàmic i una bona defensa, però amb desencert en el tir, el que feia que tot i el clar domini del partit el marcador no reflexés aquesta diferència (7-13). A partir d'aquí les jugadores locals van començar a defensar en una zona 2-3, que combinada el mal percentatge de tir va fer que donessin la volta al marcador, per arribar a un marcador final de 43-38.
.
L'endemà les noies del Molins es desplaçaven a la pista del Tecla Sala per disputar un partit ajornat per causa de la pluja. La tarda va començar amb pluja, i la pista molla feia predir que el partit es tornaria a ajornar. Però no, va parar de ploure, va sortir el sol i la pista es va eixugar. Aquest fet, va fer que s'hagués d'escalfar en molt poc temps i això va descentrar les jugadores molinenques que van sortir bastant adormides amb només 7 punts al primer període. El Tecla va plantejar una defensa zonal des dels primers minuts de partit, i l'encert de les molinenques no va millorar respecte al dia anterior, això va fer que s'arribés a final de partit amb un 50-36. La part positiva d'aquest partit va ser que es van poder dur a terme algunes variants defensives que van resultar molt positives per l'equip, que recuperava pilotes amb facilitat però no s'aprofitaven degut al desencert en el tir.
,
Per acabar, aquesta setmana ens visitava l'Alheña, un equip que a la primera volta ens va plantejar moltes dificultats degut també a una defensa 2-3 durant 40 minuts de joc. El partit de la primera volta va acabar amb derrota per part nostre per 1 sol punt a la pròrroga. Aquest fet, i les immenses ganes de les jugadores de trencar la mala ratxa de 5 derrotes consecutives va fer sortir a les jugadores locals amb molta intensitat defensiva, cosa que va deixar a l'Alheña amb només 12 punts a la mitja part. La segona part la defensa intensa va seguir, i les variants defensives plantejades per l'equip local va anar augmentant la diferència minut a minut, i va deixar a l'Alheña amb només dos punts a l'últim període. Resultat final, 57-25.
.
Gran partit de les jugadores de Molins, a seguir treballant com fins ara i que les victòries segueixin venint setmana a setmana.