Les galetes de l'Ester se'ns van desordenar totes pel camí...
.
VICTÒRIA A LA PISTA DEL LÍDER!!! ON ÉS EL LÍMIT DE L'EQUIP?
.
A nivell pràctic i de classificació, no buscàvem altra cosa que una nova victòria, la catorzena seguida, ampliar la ratxa i seguir amb la dinàmica que dúiem... però dins nostre tots sabíem que aquest era un partit diferent.
.
Una setmana exigent amb 4 entrenaments i la motivació i la confiança dels bons resultats que ens estan avalant aquesta temporada eren la nostra carta de presentació per visitar el magnífic Poliesportiu Joana Ballart, on l'afició del Valls ha viscut nombrosos èxits esportius.
.
Finalment no vam poder tirar endavant la iniciativa de l'autocar però els/les nostres acompanyants de sempre, i algun de menys habitual, van donar-nos un punt més d'empenta i il·lusió animant l'equip en tot moment.
.
El partit no va ser lluït, però sí exageradament igualat, ja que cap dels dos equips va agafar mai més de 5 punts de diferència al marcador.
.
El Molins semblava lleugerament més entonat a la primera meitat (19-25, minut 16), però només vam poder marxar amb un +2 al descans, amb una darrera de cistella de Noël de Boisrolin (32-34).
.
Després del pas per vestidors... els nervis es van anar apoderant dels dos equips, amb el Valls per davant (41-37, minut 27), a causa dels horribles percentatges de tir lliures (3/12 en aquest període). Dos triples de Chus Oropesa van permetre mantenir un mínim avantatge després d'igualar el parcial (45-47).
.
Tot per decidir i tot per jugar-se... Imprecisions i més nervis pels dos equips, per arribar a un darrer minut de cara o creu. Jordi de Ugarte va agafar un rebot ofensiu per posar el 55-57 a falta de 17 segons. I aquests 17 segons es van fer interminables, però no van servir per a què el Valls pugués empatar. Farré, Folch, Bernaus... van estar a punt de guanyar el partit per al Valls tot i la baixa per lesió de Marc Silva.
.
Per part nostra, anotació ben repartida (Teo 8, Miquel 12, Vélez 9, Chus 9, Jordi 10...) i un cop més el mèrit en la defensa, deixant en 55 punts a un Valls que va anotar les mateixes cistelles de 2 que de triple (9). Evidentment molt marge de millora pel següent partit en els tirs lliures (8/21).
.
Cal destacar que és la primera derrota del Valls a casa en partit de lliga des de fa 13 mesos (des del 8/1/11), i la segona en les dues darreres temporades. L'equip de l'Alt Camp manté el liderat per bàsquet-average, però amb el mateix balanç (17-3). A nivell anecdòtic per la situació en què estem ara, el Molins certifica de manera gairebé matemàtica la permanència a Segona Catalana, i a falta de 10 jornades!!!
.
DE PART DE TOT L'EQUIP VOLEM AGRAIR L'ENTREGA DE LES NOSTRES FAMÍLIES I ACOMPANYANTS DE SEMPRE, AMB QUI VAM COMPARTIR L'ALEGRIA EN UN SOPAR DE CELEBRACIÓ I ES MEREIXEN TANT LA VICTÒRIA COM NOSALTRES. AGRAÏM A LA JUNTA LA SEVA IMPLICACIÓ EN AQUEST PARTIT PER MIRAR QUE TOT FOS MÉS ESPECIAL, I TAMBÉ EL SUPORT DE L'ALEX HIDALGO, EL CARLES BOIXADERA I L'ALCALDE DE MOLINS, EL SR. XAVI PAZ QUE VA TENIR UN GRAN DETALL VENINT A VALLS A ANIMAR L'EQUIP. A TOTS, GRÀCIES!!!
.
EL PROPER PARTIT ÉS A CASA CONTRA EL CAMBRILS, L'ÚLTIM EQUIP QUE ENS VA GUANYAR, DE MANERA QUE EN CAS DE FER-HO NOSALTRES COMPLETARÍEM UNA VOLTA SENCERA DE VICTÒRIES, QUE ÉS A L'ABAST DE MOLT POCS EQUIPS. JUGAREM EL DISSABTE A LES 19:30H AL POLI. US ESPEREM UN COP MÉS!!!