11 de març 2012

CADET FEMENÍ: NO HA POGUT SER!


Aquest matí el Cadet Femení ha disputat el darrer partit de la primera volta de la competició a la complicada pista de la Salle Bonanova, equip que encara no coneixia la derrota, i ha encaixat la segona derrota d'aquesta segona fase per un resultat de 53-45.
.
Les nostres jugadores han iniciat el partit molt fluixes i l'equip s'ha mostrat força irregular durant tot el partit . Nombroses pilotes perdudes, facilitats en els talls de les locals i la falta de continuïtat en el joc ens han complicat molt un partit que estava condicionat per masses factors. Tot i així, no hem donat el partit per perdut en cap moment, i tot i que les locals s'han posat 49-35 (màxima diferència del partit) a falta de 8 minuts per finalitzar el matx, les nostres jugadores han seguit competint fina al final i amb nombroses opcions per retallar la diferència en el marcador, i és que l'equip ha llençat 12 tirs lliures en el darrer període i només n'ha anotat 3.
.
D'aquesta manera, acabem la primera volta amb un balanç de 5-2 que ens permet mantenir la segona posició, i amb l'aventatge de què 5 dels 7 partits que ens falta per disputar els jugarem a casa.
.
Ara però, l'equip no tornarà a la competició fins el dissabte 14 d'abril, on rebrem el C.E.B. Sant Jordi al poli. Esperem que aquest llarg període ens permeti seguir progressant i ens mantingui intacte la il·lusió per seguir endavant.
.
NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Cadet Femení)