28 de març 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: UN ALTRE FINAL D'INFART

-
Si un rècord pot aconseguir el Júnior "A" Masculí aquesta temporada és sens dubte el de nombre de partits decidits "a cara o creu". Caldrà recomptar al final de temporada els partits que s'han decidit al darrer minut o per menys de 5 punts de diferència.
.
Aquesta setmana ens visitava el REUS DEPORTIU A, únic rival de tota la lliga que ens havia deixat en menys de 50 punts a l'anada, i el partit al Poli es va resoldre amb una dramàtica pròrroga després que l'equip local, amb un partit més aviat fluix i amb un joc interior defensivament inoperant davant pívots molt inferiors en alçada, que ens van fer un estrip sóta l'aro.
.
Malgrat això, algunes actuacions (21p Ferran Mola -podrien haver-ne estat molts més-, 19p Lluís Tintorer) i altres aspectes positius com els 8 triples anotats [Rubén (2), Oscar (2), Lluís (2) Ferran i Gerard] quan ens faltaven per aquest partit 2 bons tiradors com el Marc i el Roger, i també un acceptable 11/14 en tirs lliures al llarg de tot el partit, va permetre que s'estigués dins del partit i es pogués empatar a l'últim minut (70-70).
.
A la pròrroga, igualtat de 9 fins al final, però amb 77-77 triple des de la cantonada del capità Lluís Tintorer i 2/2 en tirs lliures de Gerard Busquets per aconseguir la victòria més que patida (82-77).
.
A destacar el debut de l'Albert García (Cadet "A"), que ens va ajudar a l'entrenament de divendres i al partit.
.
Enhorabona per la victòria, important perquè significa la 7ena consecutiva en una lliga molt competitiva, i la 11ena de la temporada, que ens situa a una victòria del 8è classificat, quelcom impensable fa 2 mesos.
.
Esperem recuperar tothom pels partits que queden, el proper partit, diumenge a les 9h a la pista del CB SAMÀ "A".