15 de març 2012

SÈNIOR "B" FEMENÍ: CRÒNICA DELS DARRERS PARTITS

Dues setmanes i dos partits més del Sènior "B". Fa quinze dies, les noies de Molins es van desplaçar a Cornellà per jugar un important partit contra el BF Cornellà. Important perquè són dos equips en posicions similars a la taula classificatòria. El partit va començar molt bé per part de les jugadores molinenques amb un control total del joc, però com ja ha passat altres setmanes, aquesta superioritat a la pista no es veia reflectida clarament al marcador a causa d'una mala selecció del tir i masses errades en tirs molt senzills. La màxima diferència a la qual es va arribar va ser de 10 punts i a partir d'aquí i degut a la duresa de la defensa local la diferència es va anar reduïnt fins a donar la volta al marcador. A l'últim quart es va arriar a la maxima diferència per part de l'equip local i van ser també 10 punts. Una última embranzida visitant va conseguir reduir la distància a 4 punts però tot i l'esforç no es va aconseguir tornar a capgirar el marcador. Resultat final: 50-44.
.
I aquesta setmana ens visitava el CB Sant Just B, un equip que portava una dinàmica molt positiva i que sabíem que seria un partit molt complicat. Un partit on les locals van sortir molt concentrades i un altre cop portant el ritme del partit, però sense reflexar aquest domini al marcador. A partir de mitjans del segon període, el partit va fer un gir de 180 graus i el domini tant de joc com de marcador va ser clar per les jugadores del Sant Just. Un tercer periode amb la mateixa dinàmica i unes jugadores locals que semblava que no creien que es podia remuntar el marcador. Al quart període, l'esperit combatiu de les jugadores molinenques va aflorir, i van demostrar que el partit podia ser seu. Van tornar a controlar el ritme de partit i van anar eixugant les distàncies, però una vegada més el temps no va ser suficient i el macador final va ser de 47-60.
.
Xiquetes, només queda mirar endavant, conscients que els partits duren 40 minuts i no baixar els braços en cap moment. Quan nosaltres volem som imparables, només ens ho hem de creure i no afluixar ni un moment.

Ara més que mai, Pit i amunt xiquetes!!!