17 d’abr. 2012

CADET FEMENÍ: NOVA VICTÒRIA!!!

Després de més d'un mes sense competir, aquest matí el cadet femení rebia la visita del C.E.B. Sant Jordi, equip que ens havia guanyat a la primera volta i que portava una bona ratxa de victòries en els darrers partits.
-
L'inici del partit ha estat molt estrany, amb moltes errades dels dos equips, però arribàvem al final del primer període amb un marcador favorable de 12-2.

El segon període ha estat marcat per la igualtat i al descans el resultat era de 25-15.
.
Faltava encara molt de partit, i calia seguir treballant i aconseguir mantenir la concentració per tirar el partit endavant. Les nostres noies han jugat una bona segona meitat i han aconseguit una còmode renda que els permetia tancar el partit amb tranquil·litat, però incomprensiblement, s'han precipitat en els darrers minuts del matx i han donat opcions de retallar la diferència a les rivals. No obstant, gràcies al gran encert en els tirs lliures en el darrer període, on les locals han anotat 7 dels 8 tirs lliures que han llençat, l'equip s'ha emportat la victòria per 49-35. Destacar que abans de l'inici del darrer període, l'encert des de la línia de tirs lliures era només del 18% (2 de 11).
.Color del text
Enhorabona noies per la victòria que heu aconseguit avui, però cal que tingueu present que mai us podeu relaxar. El proper partit serà el diumenge 22 d'abril, on ens enfrontarem, de nou al poli, amb els Jesuïtes de Gràcia.