4 d’abr. 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: UNA ALTRA VICTÒRIA DE MÈRIT!

.
El Júnior "A" Masculí segueix sumant bons resultats, i aquest diumenge, a part de pràcticament veure una bonica sortida del sol, va aconseguir una victòria meritòria a la pista del CB SAMÀ, equip que ens havia guanyar 71-73 a l'anada i que està situat a la 7a posició.
.
Al Molins li va costar entrar al partit i aturar les armes del Samà, que cada cop podia llançar sobre bot, tant exteriors com interiors, i ho feien amb comoditat i encert. A més un dels aspectes que ens interessaven, una ràpida transició ofensiva, no s'estava explotant.
.
Al tercer període vam arribar a anar 13 punts per sóta al marcador, però si una cosa ha demostrat el Júnior "A" aquesta temporada, és que rarament es rendeix, i a més, en aquesta segona volta s'estan guanyant tots els finals ajustats que es van perdre a la primera volta.
L'equip va anar retallant punt a punt, i en un gran últim quart (amb 5 triples anotats) va aconseguir posar-se per sobre just al minut final, amb 5 punts de Lluís Tintorer (14p en total). Després d'unes últimes jugades d'infart (això ja comença a ser el pa de cada dia), la victòria va tornar a ser molinenca: 62-64.
.
A destacar la confiança de l'equip en els minuts finals i l'actuació de Ferran Mola, immens amb 26 punts i 3 triples a la segona meitat (en els dos partits contra el Samà ha anotat 56 punts) i l'encertada direcció de Roger Gómez en l'últim quart.
.
Ara toca descansar durant la Setmana Santa, i en els 5 partits que queden intentar allargar la ratxa fins el final i acabar la temporada amb les millors sensacions possibles.