11 d’abr. 2012

SÈNIOR "A"FEMENÍ: BONA FEINA EN 2 PARTITS MOLT COMPLICATS! A PUNT DE SORPRENDRE AL LÍDER BF VILADECANS B I VICTÒRIA A LA PRÒRROGA CONTRA CB LLEIDA B

La bona dinàmica en els entrenaments del nostre Sènior Femení A, ha servit per competir be en dos partits molt complicats.
.
D’una banda el passat 25 de Març les molinenques varen fer suar molt al líder de la categoria (a qui ja havíem guanyat en el partit d’anada al Poli), per aconseguir una ajustada victòria a la seva pista per 55-49, en un partit en que vàrem tenir possessió per igualar en el darrer minut.
.
Tot i arribar a perdre per 16 punts, les noies del Molins varen seguir creient en la seva feina i les seves possibilitats i varen tenir a tir al líder, malauradament per les nostres, no va ser possible i els tirs lliures del final, varen fer caure la victòria de banda de les locals.
.
La setmana següent, el diumenge 01 d’Abril, rebíem al Poli a un rival directe en la classificació, el CB Lleida B, equip amb qui ens trobàvem empatats a victòries i derrotes, però que tenia el bàsquet average a favor seu en haver-nos guanyat per dos punts, a la seva pista, amb una cistella sobre la botzina. Així les coses, el partit es presentava d’allò més igualat i emocionant, i efectivament, la seva disputa no va defraudar les expectatives.
.
Molinenques i Lleidatanes varen disputar un partit de poder a poder, amb distàncies sempre curtes a l’electrònic, on si a la mitja part dominaven les visitants per 3 punts (24-27), al final dels 40 minuts reglamentaris el resultat reflectia el nivell d’igualtat existent, amb un 44-44 i tot per decidir a la pròrroga. En els 5 minuts extres, les noies del Molins varen ser més fortes psicològicament i varen saber jugar amb més solvència que les de la terra ferma, per acabar guanyant un gran partit de bàsquet 52-48, aconseguint així, a més, guanyar-li el bàsquet average per 2 punts a les seves rivals.
.
Aquest diumenge a les 11:00 h, i després d’uns dies de recuperació abans d’encarar el tram final del campionat, les molinenques visiten la sempre complicada pista del CB Balaguer, un equip que es troba de ple immers, en la lluita per eludir les posicions que porten a disputar la promoció de descens (posicions de la 11 a la 14). Caldrà fer un gran partit allà, per sumar una nova victòria que ens apropi una mica més a la salvació matemàtica i a la consolidació de la
Segona Catalana, categoria que el club ha estrenat aquest any.