15 de maig 2012

CADET FEMENÍ: BON PARTIT!

Després d'unes setmanes on les nostres havien aconseguit emportar-se la victòria sense realitzar un bon joc, el cadet femení rebia aquest dissabte al poli al F.C. Martinenc, un rival complicat, si bé amb poques victòries en aquesta segona fase, però un equip sòlid que després de guanyar només 4 partits dels 13 disputats, manté l'average positiu.

Les locals han iniciat el partit enxufades, i amb una defensa i una intensitat que ens permetia obtenir un parcial de 12-0 en els primer 8 minuts de partit. Es finalitzava el primer període amb un resultat de 12-4.

El segon període seria molt més equilibrat, i arribàvem al descans amb un 24-14 al marcador.

Al descans teníem el partit força controlat, però teníem por que l'equip es relaxés i fes una davallada en la intensitat i la concentració, tal i com venia passant en els darrers partits; però succeïria tot el contrari. L'equip sortia a la pista amb la mateixa intensitat i concentració i es mostrava molt fresc en atac en els primer minuts del període, amb accions combinatives que feien aixecar els aplaudiments dels presents. Tothom participava i tothom aportava, i l'equip ho notava. D'aquesta manera, el tercer període finalitzava amb un 37-21 a l'electrònic.

En el darrer període hem baixat la intensitat defensiva i no hem mantingut el control del rebot, però totes les jugadores han pogut disfrutar a pista. Finalment, 56-37 al marcador, i cinquena victòria consecutiva de l'equip.

Destacar el fet que 10 de les 11 jugadores avui convocades han estat capaces d'anotar, i 5 ho han fet per sobre dels 5 punts. No acostumem a destacar cap jugadora en concret, però volem felicitar a l'Estela Rodado pel gran partit que ha realitzat avui.

Enhorabona noies pel bon partit que heu fet avui, només ens queden 2 partits per acabar la temporada, i només depenem dels nostres resultats per aconseguir el campionat. Per fer-ho només cal que seguim treballant i disfrutant tal i com ho hem fet avui!

El proper partit serà el proper dissabte a la pista del Bàsquet Sant Bonaventura.