21 de maig 2012

CADET FEMENÍ: LA FORÇA D'UNA IL·LUSIÓ

Marina Toran s'ha deixat la pell durant tot el partit.

Aquest dissabte al matí el cadet femení ha visitat la "pista" del Bàsquet Sant Bonaventura, equip que després d'obtenir la victòria, 59-42, es converteix en líder virtual de la competició.
Les molinenques no s'han trobat en cap moment còmodes a pista. El partit s'ha iniciat amb un primer quart molt fluix de les visitants, on el mal joc s'ha aliat amb la mala fortuna, i les nostres ja han hagut de portar una càrrega massa pesada durant tot el partit. El primer període ha finalitzat amb un marcador de 20-8, incloent 3 triples de les locals, 1 d'ells sobre la botzina.
Les de Vilanova estaven crescudes, i el segon període no començava a favor dels nostres interessos precisament, i és que després de què aconseguissim anotar després de forces minuts, les locals ens endosaven un parcial de 6-0 només iniciar el quart que ens portava a un marcador d'escàndol, 26-10.
A partir d'aquí tímida reacció molinenca amb un parcial de 0-7 (una bona intensitat defensiva permetia un bon joc col·lectiu on cadascuna de les cistelles ha estat anotada per una jugadora diferent) però de nou intercanvi de cistelles i un 2+1 per les del Garraf, que se n'anaven al descans amb un 33-21 a l'electrònic.
.
Al descans teníem la sensació que el resultat no era del tot dolent pel joc que havíem exhibit, però calia un canvi radical en l'actitud, l'activitat i la concentració de totes les jugadores; i si bé és cert que les nostres jugadores no s'han deixat anar, en cap moment han estat capaces de crear dubtes a les rivals i donar autèntics signes de reacció.
El tercer període ha estat força igualat, i hem mantingut el desavantatge que arrossegàvem del descans, però amb un parcial de 7-0 en els darrers minuts, el Bàsquet Sant Bonaventura aconseguiria la màxima diferència fins al moment, 47-27.

Iniciàvem el darrer període amb la sensació de què perillava l'average entre ambdós conjunts (i és que a la primer volta vam guanyar de 29 punts), ja que la diferència seguia augmentant, 57-34, a falta d'uns 5 minuts per acabar el partit, però l'orgull i l'encert ofensiu d'alguna jugadora ens han permès obtenir un parcial de 2-8 amb el que aconseguíem maquillar una mica el marcador i salvar aquest average.
.
És evident que avui les coses no han funcionat, i és que només 7 de les 11 jugadores han estat capaces d'anotar, i només una jugadora ho ha fet per sobre dels 6 punts (Miriam Domenech, 21 punts).
Amb aquesta derrota, trenquem una ratxa de 5 victòries consecutives, i amb la victòria de la Salle Bonanova, l'equip es troba a una victòria del primer classificat.
El proper dissabte rebrem precisament la Salle Bonanova, i una victòria per més de 8 punts (diferència per la qual vam perdre el partit d'anada) provocaria un triple empat en la primer posició (Bàsquet Base Molins, La Salle Bonanova i Bàsquet Sant Bonaventura) que es resoldria al nostre favor per la diferència de punts.
.
Tenim una tasca complicada, però il·lusió no ens en falta, i de ben segur que l'equip treballarà i lluitarà de valent per mantenir les nostres opcions fins al final. Som un EQUIP i ho volem demostrar a la pista!!!
.
La cita serà el proper dissabte 26 al poli (10'30h). Esperem que el factor pista sigui determinant tal i com ho ha sigut en els darrrers partits, i és que cal remuntar-se fins al 26 de novembre per trobar la darrera derrota de l'equip al nostre pavelló. Serà, però, una tasca complicada, així que us demanem el vostre suport!!!