11 de maig 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: 1, 2, 3, 4... MOLINS!!!

El Sènior "A" Masculí no va poder aprofitar la primera bala de les dues i va perdre el diumenge passat a la pista de La Palma, en un partit amb molts nervis en què els molinencs van anar per darrera en el marcador bona part del partit, només posant-se per davant alguns instants del tercer quart.

A 5 minuts del final, La Palma va agafar una màxima diferència de 10 punts (56-46), i el Molins, en part per un pèssim 2/11 en TL al darrer període, no va poder tornar a entrar al partit. Al final, 64-55.

Però l'equip ha passat full ràpid per posar-se a pensar en l'autèntic partit decisiu, l'última jornada de la lliga regular. Visita el Poli el Martorell "B", equip ja descendit matemàticament, però que ha guanyat a les pistes de Viladecans, Castelldefels i Salou, i ve de guanyar la setmana passada al Cambrils. A més, el record del partit de l'anada ens convida a no rel·laxar-se ni una mica.

TOT EL TREBALL DE LA TEMPORADA POT TENIR EL SEU PREMI SI ACONSEGUIM LA VICTÒRIA NÚMERO 24 AQUEST DIUMENGE A LES 19H AL POLI.

AL LLARG DEL CURS HEM REBUT SEMPRE, I CADA COP MÉS, EL SUPORT I CALIU DE L'AFICIÓ, CADA VEGADA MÉS AMICS I JUGADORS, JUGADORES I FAMILIARS DEL CLUB S'HAN ACOSTAT ELS DIUMENGES A RECOLZAR-NOS, I EL QUE MÉS DESITGEM ÉS ACONSEGUIR AQUEST ASCENS I FER QUE EL MOLINS TINGUI LA TEMPORADA 2012-2013 UN EQUIP I UNA AFICIÓ DE PRIMERA CATALANA.