13 de juny 2012

MINI "A" MASCULÍ: LLUITA FINS EL FINAL!!!


B.B. Molins 70 - St. Josep Badalona 82


El dissabte a la pista del S.E.S.E el nostre equip mini va jugar les fases de classificació pel Campionat de Catalunya davant el St. Pep de Badalona.


El partit va ser vibrant i ple de ritme, amb accions ofensives individuals de molt de mèrit, per part dels jugadors dels dos equips. En defensa els dos equips van jugar amb intensitat i sense reserves.


El partit es va acabar decidint per petits detalls i sobre tot per que els jugadors del St. Pep estan molt més acostumats a jugar partits importants que els nostres jugadors i van saber controlar millor l'ansietat i els nervis del partit.


Hem de felicitar als nostres jugadors que van competir fins al final i van causar sorpresa i admiració, per la seva manera alegre i atrevida de jugar, tan en el adversari com en el nombrós public present en el pavelló.


Aquesta nova experiència ens ajudarà a seguir aprenent i servirà per a créixer com a equip.


És un gran punt i final per la nostra extraordinària temporada. Una vegada més la nostra felicitació i admiració pels nostres grans jugadors i pels seus pares i familiars que tan ens han ajudat i ens han animat, incansables, durant tota la temporada. VOSALTRES HO FEU TOT POSSIBLE, GRÀCIES!!!
Bon estiu i fins la propera temporada. Salut a tothom!!!
DOLORS SÁNCHEZ (Entrenadora Mini "A" Masculí)