9 de jul. 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: BEN D'HORA!


EL MOLINS VOL PREPARAR BÉ EL SEU RETORN A PRIMERA
 

El Sènior "A" Masculí avança l'inici de la pre-temporada. L'equip que una temporada més dirigirà Juan Couto començarà demà, dimarts 10 de juliol, la primera part de la pre-temporada per tal d'integrar les noves incorporacions a la plantilla i pel matiner debut a la competició de lliga (15-16 de setembre).
 
L'equip compta a les seves files amb les renovacions de Lluís Vélez, Carles Fusté, Teo Fernández, Rubén Calvo, Jordi de Ugarte, Chus Oropesa i Miquel Sánchez.
 
La plantilla de 12 la completen els següents jugadors:
 
Els molinencs Sergi Bosch i Ferran Angulo, ambdós nascuts el 1994, que arriben al club després de moltes temporades al CB Cornellà, amb el qual han disputat aquesta temporada la Final a 4 del Campionat de Catalunya Júnior Preferent.
 
Arriben també dos joves jugadors més, nascuts el 1993, d'una banda Dani Alfaro, base de la cantera també del CB Cornellà que aquesta temporada ha jugat a les files del CP Roser (1a catalana), i també Pablo Bueno, pivot de 2 metres que arriba del Sots 21 Preferent del Laietà.
 
L'equip aconsegueix també experiència i qualitat contrastada (i patida a les pròpies carns) amb l'incorporació d'Álvaro Burgos, jugador d'origen malagueny molt complet que ha tingut un paper molt destacat al CEB Pallejà, rival les darreres temporades del Molins.