29 d’ag. 2012

QUÈ ENS POT AJUDAR DURANT LA PRE-TEMPORADA?

El Sènior "A" Masculí fent uns bons estiraments al final de la sessió.
 
 
L'Arnau Moreno ens envia des de Múrcia algunes pautes que ens poden anar bé durant la Pre-Temporada:
 
"La Pre-Temporada és aquell moment de la temporada que seguraments molts de vosaltres "odieu". Hores i hores fent físic, entrenant, corrent, fent flexions...
 
Heu de pensar que és un dels moments més importants de la temporada, ja que és on nosaltres, el nostre cos i l'equip ens ADAPTEM al futur!!
 
Els objectius han de ser:
- Aconseguir un nivell de forma òptim per ser capaç de poder entrenar cada dia a més ritme de manera que cada jugador pugui donar més i l'equip surti guanyant.
- Aconseguir un bon nivell de flexibilitat i força per prevenir lesions. Li heu de donar molta importància... estar lesionat és el que no ens deixa fer el que més ens agrada: ENTRENAR I MILLORAR!
 
3 pautes importants:
- HIDRATACIÓ: Cal beure molta aigua abans, durant i sobretot després de l'entrenament. A causa de la calor i l'esforç perdem molts líquids i minerals que hem de repostar. Les begudes isotòniques després del treball també ens ajuden.
- ALIMENTACIÓ: És el nostre combustible. A més energia gastada, més benzina necessitem. Cal menjar de tot. Menjar més fruita, que ens donarà minerals i aigua, i més pasta, que ens donarà energia.
- ESTIRAMENTS: A més treball, més hem d'estirar, tan abans com sobretot al final de l'entrenament. Ens ajudaran a estar més preparats pel següent dia d'entrenament.
 
I SOBRETOT, GAUDIU DEL TREBALL I POSEU DE LA VOSTRA PART. SI TOTS HO FEU, L'EQUIP SEMPRE SORTIRÀ GUANYANT!"