24 de set. 2012

JÚNIOR FEMENÍ: ESTRENA SATISFACTÒRIA

Primera jornada de lliga pel Júnior Femení, després de 4 setmanes de pre-temporada on s'han realitzat 16 sessions d'entrenament, amb jugadores doblant entrenaments i d'altres recuperant-les just per a aquesta darrera setmana. Per sort, però, la darrera setmana s'ha pogut comptar amb les 11 jugadores els tres dies i això ha permès millorar la posada a punt de l'equip.
 
Visitàvem la pista del Samà "B" a Vilanova, amb la incògnita de què ens trobaríem ja que aquest club té el Cadet i el Júnior Femení a Preferent, però en aquest cas ens vam trobar un equip en construcció que va notar la major compactació i intesitat del Molins al llarg de tota la primera meitat (0-12 d'inici, 4-20 minut 10', 16-40 al descans).
 
A la represa ens vam trobar amb obstacles que ja ens van anar bé per veure en quins aspectes cal posar més interès i atenció les properes setmanes, i també per a què les jugadores haguessin de jugar amb adversitats que no s'havien trobat durant el primer temps. El tercer quart es va perdre 11-6, i en el darrer es va poder ampliar lleugerament la diferència després d'un parcial de 8-16 fruit principalment de l'esgotament de les jugadores locals, que eren només 8. Resultat final, 35-62.
 
Resumint, vam veure mostres d'allò que poden ser els principals potencials de l'equip, quan totes les jugadores hi estan col·laborant, i també allò en què encara hi ha marge de millora tant en atac com en defensa. L'actitud, que no pot faltar mai, va ser la correcta.
 
Tot i que segurament no ho llegiran, agraïm també l'amabilitat de l'entrenador i el delegat de camp del Samà, que ens ho van facilitar tot i això és quelcom que no sempre es troba.
 
Bona victòria per començar, i això només és el principi!
 
La propera jornada, partit de Festa Major el diumenge 30 a les 16:30h al Poli, davant el CE THAU (BCN).
 
1, 2, 3, MOLINS!
 
MIQUEL S. CANALS i MIQUEL S. RIPOLL (Entrenadors Júnior Femení)