29 de set. 2012

SÈNIOR "A" FEMENÍ: DEBUT AMB VICTÒRIA, PRIMER PAS DEL NOSTRE VIATGE CAP A ÍTACA...

Després d’un llarg mes de pre-temporada, ple de suor, ple d’esforços, ple de noves coneixences i sobretot, ple d’il·lusions, el nostre SFA debutava en partit de competició oficial, a la pista del BF Viladecans C, un equip que arribava a la Segona Catalana, conservant el gruix de l’equip i amb entrenador nou, després d’una brillant temporada de l’ascens.
Les molinenques molt motivades pel seu debut, en la que s’espera sigui una gran temporada, varen sortir molt intenses, però amb algunes errades defensives, que propiciaven les corresponents cistelles fàcil de les locals, fruit de les ganes i els nervis propis de qualsevol debut. Així s’arribava al final del primer període amb 15-20 a l’electrònic.
Ja en el segon període, l’equip molinenc es va anar assentant a la pista, a partir d’un bon treball defensiu, que deixava les noies del Viladecans amb el camí a cistella tancat i barrat, només 3 punts en tot el segon quart, per arribar al descans amb un clar 18-34, que feia justícia al que s’havia vist a la pista fins al moment.
A la represa les noies del Viladecans, que desitjaven un debut amb victòria a la categoria, varen incrementar la tensió defensiva, i això, conjugat amb una sortida massa relaxada, en la parcel·la defensiva de les noies del Molins, va donar vida a les locals que per un moment es van veure capaces de la remuntada. Al final del període 39-48, partit obert i tot per decidir.
Arribats a aquest punt, les molinenques varen tirar de qualitat ofensiva i de coratge defensiu (les locals només van poder anotar 6 punts en el quart de la veritat), per matar esportivament a un rival que es trobava crescut, però que poc a poc anava veient com se li escapaven les opcions de remuntada, fins al definitiu 45-62 que suposava la primera victòria molinenca a la Segona Catalana 2012-2013. Esprem que la primera de moltes!
En la propera jornada el nostre primer equip femení rebrà al Poli (diumenge dia 30 de la Festa Major, a les 18:15h) al CB Igualada B, un equip jove però de gran qualitat tècnica i tàctica, que va debutar amb una brillant victòria per 40 punts de diferència a la primera jornada. Una victòria que l’ha situat líder de la categoria per bàsquet average general. Sens dubte una gran oportunitat per mesurar fins on pot arribar i de que és capaç el nostre equip, en aquesta nova temporada que ha començat.
Hem fet el nostre primer pas, un petit pas en el nostre particular viatge cap a Ítaca, i com diu la coneguda cançó d’en Lluís Llach, hem de pregar que el camí sigui llarg!
Tinguem sempre al cor la idea d’Ítaca!!!! Hem d'arribar-hi, és el nostre destí...