29 d’oct. 2012

CADET FEMENÍ: COMPLINT EXPEDIENT!

Aquest dissabte a la tarda (16h) el cadet femení ha rebut la visita de l'A.E.C. Collblanc-Torrassa, amb la baixa de Miriam Domenech. L'equip visitant es presentava al partit amb només 8 jugadores, 4 de les quals eren d'edat infantil.

L'inici del partit ha estat molt igualat (13-10 al minut 7 de partit), però ràpidament s'ha fet veure la superioritat del nostre cadet, que ha tancat el període amb un parcial de 8-2 a favor.

Un parcial de 14-0 a l'inici del segon període ha trencat definitivament el partit, i el resultat al descans era de 41-16.

La segona meitat ha estat de clar domini molinenc, i s'ha arribat al final del partit amb un marcador favorable de 80-31.

Si bé és cert que la superioritat de les nostres jugadores era evident, aquests partits acostumen a ser difícils de disputar, i malgrat que la intensitat i el joc de l'equip són molt millorables i hi ha hagut masses errades en les finalitzacions a cistella i s'han concedit segones i terceres opcions en atac a les rivals en diverses ocasions, l'equip ha completat una correcta actuació aquesta tarda.

Com a nota positiva destacar que 10 de les 12 jugadores han anotat. Les màximes anotadores del partit han estat Carlota Hernandez i Andrea Toro, amb 22 i 19 punts respectivament.

Enhorabona noies per aquesta segona victòria, però cal que manteniu la concentració i la intensitat independentment del resultat. El proper partit serà diumenge 11 de novembre, on l'equip rebrà la visita del líder invicte del grup, el Diagonal Mar-Front Marítim (17'30h).