7 d’oct. 2012

CADET FEMENÍ: IN CRESCENDO!

Aquest diumenge al matí el cadet femení ha rebut la visita del Climasol Roser al Poliesportiu Municipal (9h).

L'equip seguia amb les baixes de les lesionades Andrea Toro i Marta Lafuente i comptava ja per aquest partit amb la recent incorporada Mercè Vega.

L'equip ha sortit molt tou a la pista i no ha sapigut superar l'agressivitat defensiva de les locals (que curiosament han finalitzat el període sense que se'ls hi assenyalés cap falta personal en contra), i les visitants han iniciat el partit amb un parcial de 2-10 en els primers 6 minuts de joc. El primer període ha finalitzat amb un 5-12 a l'electrònic després d'un triple de les locals anotat en el darrer segon de la possessió.

El segon quart s'ha iniciat de forma molt similar. Les molinenques seguien perdent nombroses pilotes i es veien superades en el rebot, de manera que les barcelonines seguien comandant amb tranquilitat el partit (9-16 al minut 15 de partit). Però la reacció del nostre cadet no s'ha fet esperar més, i gràcies a una gran intensitat defensiva, un bon bloqueig del rebot i una lluita sense límit, les nostres han entrat de cop al partit retallant poc a poc la diferència en el marcador i obtenint un parcial de 12-5 en els darrers minuts del període que portava a l'empat a 21 al descans.

A la represa l'equip ha seguit amb la mateixa actitut i encara que amb petites diferències de 2-4 punts, l'equip dominava el partit, però dos darrers minuts de període fatídics, amb un parcial de 2-11 per les visitants, donava de nou el lideratge al Climasol Roser (31-36 al finalitzar el tercer període).

Durant el darrer període l'equip ha seguit treballant i buidant-se a pista amb més ganes que no pas encert. Si bé hem aconseguit deixar sense anotar al rival durant diversos minuts, no hem aconseguit materialitzar diverses situacions ben trenades, i hem acabat perdent el partit per 35-43.

Volem destacar el gran esforç que ha realitzat l'equip al llarg de tot el partit i l'especial sacrifici d'algunes jugadores que ha permès mantenir l'equip viu durant tot el partit. La màxima anotadora de l'equip ha estat Miriam Domenech amb 17 punts.

El percentatge des de la línia de tirs lliures ha estat del 80% (4/5) i sorprenentment se'ns han xiulat 10 faltes a favor (en tot el partit) per 23 en contra.

Enhorabona noies pel bon partit que heu realitzat avui. Això tot just acaba de començar i són moltes coses les que hem de millorar, però amb aquestes ganes i aquesta actitut segur que el camí serà més fàcil. És important que TOTES ens buïdem de la mateixa manera en els entrenaments per poder mantenir aquesta línia. Només amb el treball, l'esforç i la implicació de les 14 jugadores farem un pas endavant.

El proper partit serà el dissabte 20 d'octubre on l'equip visitarà la pista del C.B. La Salle Horta (12'30h).