8 d’oct. 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: FORTS A CASA!!

 
 
Tercera victòria en lliga del Sènior "A" Masculí davant del BASKET ALMEDA, que es presentava invicte al Poli.
 
El partit va ser disputadíssim després que el Molins sortís molt fort a l'inici (22-13 al primer quart) arribant a tenir 13 punts d'avantatge al segon període. Els de Cornellà van apretar abans del descans situant-se a 1 punts, tot i que dues cistelles locals van posar un coixí de 6 punts abans d'anar a vestidors (33-27).
 
A la represa, de nou mala sortida molinenca, com la setmana passada, tot i que es va poder recuperar a temps malgrat rebre 20 punts i conservar un mínima diferència per encara el tram final del partit (49-47).
 
L'últim quart es va decidir per detalls i va estar totalment obert, ja que l'Almeda ho va tenir a prop posant-se 57-60 al minuts 37, però un monumental triple de Rubén Calvo a final de possessió girava la truita (61-60) i va donar ales als locals, que van fer valer les 0 faltes comeses en aquest quart i gestionar-les en el darrer minut. Al final, 66-64 i 3-1 per empatar a la segona posició de la classificació.
 
Es van anotar 6 triples (mínim de la temporada), i en tirs lliures cal seguir millorant (9/17). Els màxims anotadors van ser Miquel (14), Álvaro (8), Rubén (7) i Dani (7).
 
VICTÒRIA TREBALLADÍSSIMA AMB UN MOLINS QUE VA SABER PATIR EN ELS MOMENTS DIFÍCILS I QUE DE NOU DEMOSTRA QUE NO TREPITJA OUS EN AQUESTA CATEGORIA.
 
AQUEST DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE, VISITEM LA PISTA DEL GAVÀ, A LES 19H.
 
SEGUIM AIXÍ, CRACKS!
 
MIQUEL SÁNCHEZ (Capità Sènior "A" Masculí)