24 de nov. 2012

CADET FEMENÍ: REINVENTANT-NOS DAVANT LES ADVERSITATS!

Després del bon partit que vam realitzar la setmana passada amb el Diagonal Mar (líder imbatut de la competició), el dissabte passat el cadet femení va visitar el segon classificat, el Climasol-Roser, en una pista rudimentària construïda, literalment, sota el pont de la Marina, i molt generosament batejada com "´Pavelló Pont de Marina".
El primer període va ser molt igualat, 8-12, però la quantitat de tirs lliures llençats ja per l'equip local (10 per 2 al nostre favor) ja era un presagi del que succeïria al llarg de tot el partit.
A l'inici del segon període les molinenques van apretar les dents i amb una defensa intensa i un atac molt incisiu i diversos contratacs (alguns errats de forma sorprenent), es va posar per davant en el marcador. L'electrònic reflexava un 19-22 en els primers minuts del quart. Però uns minuts tràgics de les nostres, que van cometre nombroses errades en les passades i en les finalitzacions que les locals aprofitaven amb facilitat ens van treure mentalment del partit. L'equip es va intentar sobreposar des de la defensa e intentant minimitzar les errades provocades per una asfixiant defensa local, però res no va impedir que les barcelonines aconseguissin un parcial de 17-0 en el segon tram del període. Curisament, l'àrbitre va ser més permissiu amb l'equip que jugava al límit del reglament. El nostre cadet havia intentat refer-se a base de lluita e intensitat defensiva, però el Roser llençaria 16 tirs lliures en el segon període, i les molinenques cap (per un 51-22 en tot el partit). D'aquesta manera s'arribava al descans amb un resultat de 36-22.

Al descans les nostres jugadores estaven ferides, però van fer mostra d'una gran maduresa i fortalesa mental, que en la mesura del possible, ens va permetre seguir competint el partit. El parcial del tercer període va ser molt igualat, 15-13.

La distància en el marcador era important, però les nostres valentes van jugar amb passió el darrer període. Van creure en les seves possibilitats, en la seva força com a equip, i oblidant-se una mica del marcador i de l'arbitratge, van posar els nervis a les locals, situant-se a 9 punts amb tres minuts de partit per endavant. Cistelles cantades ja des de la "grada" errades de forma incomprensible i l'escassa efectivitat de l'equip des de la línia de tir lliure, 7 de 22 (20 llençats en la segona meitat), van impossibilitar la remuntada.

Un parcial de 6-0 per les locals en el darrer minut de partit va deixar el 67-52 al marcador.

Noies, sou conscients de les nombroses errades que vau cometre en el transcurs del partit, masses badades en defensa i en el rebot, i poca eficàcia en les passades i en les finalitzacions en diversos trams del partit, però pensem que tot i la derrota vau ser capaces, per primera vegada, de deixar de banda els factors que no depenen de vosaltres i sobreposar-vos a les adversitats amb treball, actitud, companyerisme i passió pel bàsquet. Ens queda molt de treball per endavant, però si mostreu aquesta actitud i us exigiu sempre de la mateixa manera en entrenaments i partits, podrem disfrutar de veritat.

El proper partit serà diumenge 2 de desembre, on rebrem al C.B. La Salle Horta (10'30h).

NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Cadet Femení)