8 de nov. 2012

SÈNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA, PERÒ AMB FALTA D'INTENSITAT


 
 
El diumenge passat rebíem a casa als "Monjos B", equip que portava 4 victòries i 1 derrota. Des del principi va demostrar ser un equip amb moltes ganes de emportar-se el partit, però més que un bon joc per part visitant, va ser la nostra defensa la que va fer que no augmentéssim el nostre avantatge en el marcador, permetent a l'equip visitant llançaments des de la línia de 3, amb un gran percentatge d'encert, i amb fàcils penetracions que acabarien amb cistella o amb falta i tirs lliures.
Ofensivament vam estar millor, quan l'equip visitant ens feia defensa a l'home no teníem gaires problemes en fer penetracions o donar la pilota als nostres interiors, i quan ens feien zona, s'anaven tancant molt i deixaven els exteriors preparats per al tir de 3.
En conclusió, un partit contra un equip molt seriós, però contra el qual podríem haver guanyat amb més diferencia (al final, 73-62) si haguéssim estat més centrats en defensa. Segur que amb els entrenaments que fem entre setmana, tenim una condició física de sobres per portar els partits amb molta més intensitat, només cal mentalitzar-se.
El proper partit serà contra el Samà "C" de Vilanova, el dissabte a les 16h, partit contra un altre equip que es troba a la zona alta de la classificació.
 
ÀLEX HIDALGO (Capità Sènior "B" Masculí)