8 de des. 2012

SÈNIOR "B" MASCULÍ: CASTIGANT EL LÍDER

El passat cap de setmana rebíem a casa al PB LA PALMA "B", equip amb un partit menys que nosaltres i amb només una derrota, que havia guanyat el Begues (equip que ens va guanyar a nosaltres), deixant-lo en tan sols 44 punts. S'intuïa un partit molt difícil contra un equip amb molt bona defensa.

Començàvem el partit bastant concentrats, anant el primer quart per davant però amb La Palma sempre enganxada i recuperant, al final acabaríem el quart 16-17. Analitzant l'equip amb el joc del primer quart, vèiem que era un equip amb interiors forts, encara que petits, i que gran part del seu joc es basava en penetracions dels exteriors o en tirs de triple.

A la meitat del segon quart es posaria per primer i únic cop l'equip visitant per davant en el marcador, 24-27, que a continuació retallaríem amb un parcial de 9-0. Al final del segon quart i després de 2 triples d'Albert Raventós (un d'ells a l'últim segon) acabaríem amb 39-32.

El tercer quart va ser on vam aconseguir la màxima diferència de punts, posant-nos a +14 (52-38) contra un equip que jugaria els pitjors minuts del partit. Al final del quart 56-45. Tot i les bones sensacions, el partit no havia acabat i al començament de l'ultim quart l'equip visitant es va apropar lo suficient com per posar-nos nerviosos, amb un parell de triples, es tornarien a enganxar a nosaltres 58-55, però una bona reacció els últims minuts va fer que ens emportéssim el partit 71-64.

Generalment, va ser un bon partit jugat per tot l'equip, amb una intensitat que ens ha faltat en altres partits. Vam estar bé en els llançaments de triple i en tirs lliures, en defensa podríem haver estat millor. A destacar les aportacions de Jordi Velásquez i Javi Morillas, que tot i estar tocats del turmell van sortir a la pista i van jugar com 2 cracks que són.

Pròxim partit, el diumenge 16 a les 11h contra el AEB MVP Cervelló "C".

ÀLEX HIDALGO (Capità Sènior "B" Masculí)