15 de gen. 2013

CADET FEMENÍ: GRAN EQUIP!

El dissabte a la tarda (18'15h), el cadet femení va visitar la pista del Sant Gervasi-2 en el primer partit de la fase regular de la competició que l'equip disputa a nivell B-1.
.
Des del primer minut les nostres noies van exhibir una alta intensitat defensiva, amb una gran ambició i lluita que va permetre que l'equip comandés el marcador des del principi del matx. No obstant, el primer període va finalitzar amb un curt 3-7 a l'electrònic, fruït de les errades en atac comeses per l'equip, amb moltes violacions de passes, cistelles fàcils errades i un ímfim percentatge des de la línia de tir lliure (1/8 en el període).
Va ser en el segon període on el Bàsquet Molins va ser capaç d'exhibir el seu millor nivell, sempre a partir de la intensitat en defensa, la lluita per aconseguir totes les pilotes dividides, el control del rebot, una bona execució dels contratacs i l'agressivitat per buscar la cistella en atac. D'aquesta manera arribàvem al descans amb un marcador favorable de 12-27.
.
A la represa, més lluny de relaxar-se, l'equip va seguir treballant amb la mateixa passió i encara seria capaç de posar una marxa més per aconseguir ampliar la diferència fins als 25 punts. Un triple de les locals per tancar el període deixava una còmode diferència, 25-47.
.
En el darrer període les nostres jugadores van seguir dominant, aconseguint ampliar la diferència fins als 27 punts (25-52 en el minut 34 de partit), però una petita davallada en la concentració de l'equip va permetre a les locals reduïr el seu desaventatge fins al definitiu 37-56. Cal afegir que les molinenques van anotar només 5 dels 16 tirs lliures dels que van disposar en el període.
.
Enhorabona noies per l'enorme treball que heu fet avui. Totes sou partíceps d'aquesta victòria, i és que independentment de les jugadores que estaven a pista, l'equip ha mantingut la mateixa intensitat i s'ha mostrat igual de sòlid durant tot el partit.
Com a nota positiva destacar que l'equip ha mantingut la capacitat anotadora sense que cap jugadora s'enfilés a una quantitat de punts excessivament elevada: Marta Lafuente (2), Mercè (3), Carlota (5), Miriam (7), Ariadna (8), Andrea (10), Paula (10) i Marina (11).