29 de gen. 2013

CADET FEMENÍ: NO VAM ESTAR A L'ALÇADA!

El diumenge al matí el cadet femení va visitar la pista del Collblanc-Torrassa A per disputar el partit corresponent a la tercera jornada de la fase regular.

Ens els primers minuts del matx, les locals van dominar sense oposició, i el cadet femení va encaixar un parcial de sortida de 11-0. L'equip semblava reaccionar, i va aconseguir situar-se a només 3 punts de distància (22-19) en el darrer minut del primer període, però la defensa feia seguint fent aigües i les molineques només aconseguien mantenir l'intercanvi de cistelles gràcies a algun contratac ben trenat i a una Ariadna Vives estelar que tirava del carro a base d'una intensitat, força i orgull que li permetien convertir 8 punts de forma consecutiva. No obstant, el Bàsquet Molins seguia concedint llançaments francs dels que les rivals s'aprofitaven amb un alt percentatge d'encert, i les locals obtenien un nou triple que posava el 25-19 a la finalització del primer període.

Durant el segon període el Collblanc va jugar a plaer i va passar per sobre de les nostres com un cicló. El domini va ser absolut i les nostres jugadores semblaven una joguina en mans de les locals. L'equip va perdre la seva identitat, i va concedir moltíssimes facilitats a un bon equip de bàsquet, que no va dubtar en aprofitar-les. Les molinenques no tenia cap tipus d'intensitat en defensa, les rivals les superaven en l'1c1 amb una facilitat preocupant, les línies de passada eren franques, i lluny d'aparèixer les ajudes, les defensores es col·locaven ben obertes amb les seves respectives atacants, com si d'un partit de pre-mini es tractés. El resultat al descans era de 47-28.

Malgrat l'àmplia diferència en el marcador, a la represa les molinenques van sortir amb una altra actitut a pista i van demostrar que podien competir amb les locals. De fet, el tercer període va ser el de més igualtat de tot el partit i tot i perdre el parcial per 13-10, durant aquests 10 minuts l'equip va canviar la imatge exhibida fins al moment. Una altra vegada, el desencert des de la línia de tirs lliures, ens va impedir obtenir un premi major, i és que durant aquest període l'equip només va anotar 3 dels 10 llançaments dels que va disposar.

Semblava que l'equip seguiria lluitant fins a la finalització del partit, però una vegada més l'equip va abaixar els braços i les locals van endosar-nos un parcial de 22-10 per tancar el partit. El resultat final va ser 82-48.

És evident que ens vam enfrontar a un bon equip de bàsquet, un EQUIP que va CREURE en les seves possiblitats, que va TREBALLAR durant TOT el partit malgrat els parcials que aconseguia o que encaixava, que va mantenir la INTENSITAT durant els 40 minuts de joc, que va LLUITAR cada pilota malgrat que no sempre va obtenir premi, que va buscar la cistella contrària amb AGRESSIVITAT, que LAMENTAVA cada cistella que les rivals anotaven, que celebrava cada cistella convertida amb UNA NOVA BONA DEFENSA, que es va SACRIFICAR EN BENEFICI DEL GRUP i que va recollir la seva recompensa de forma COL·LECTIVA. Les 23 faltes comeses per les locals enfront les només 19 comeses per les molinques malgrat perdre per 34 punts és una dada molt il·lustrativa del que va passar diumenge.

De les derrotes se n'aprèn molt més que de les victòries, i segur que aquesta patacada ens servirà per seguir exigint-nos, per seguir formar-nos i per seguir creixent, sense oblidar quin és l'únic camí que ens permetrà seguir avançant: el camí del treball, de la humilitat i del sacrifici, el camí de l'EQUIP. Des d'aquí volem felicitar a dues jugadores que una vegada més, van mantenir aquest esperit i van lluitar amb la mateixa passió que ho fan durant cada entrenament i partit, esperant com a únic reconeixement la satisfacció personal per la feina ben feta i per tenir la seguretat de què han fet tot el que estava en les seves mans perquè el partit anés el millor possible, ja sabeu qui sou!

El proper diumenge l'equip rebrà la visita del C.B. Castellbisbal a les 12h.
NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Cadet Femení)