22 de gen. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: FI DE VOLTA AMB DERROTA

El Sènior "A" Masculí va tancar la primera volta del campionat de Primera Catalana amb una derrota davant d'un molt solvent CB SANT PERE-SOLMANIA (Terrassa), equip amb el qual es comparteix ara el mateix balanç un cop arribats a l'equador de la lliga.

El Molins és ara 5è, amb 9 victòries i 6 derrotes, resumit amb un 4/7 a casa i un 5/8 a fora. De les 6 derrotes, 4 han estat amb els equips classificats ara mateix en les 4 primeres posicions de la taula classificatòria.

Pel que fa al partit, el Molins va arrossegar un molt mal primer quart, amb facilitat anotadora i de joc per als egarencs, arribant a col·locar-se 10-22, tot i reduir la distància a estones, cal dir que la diferència va anar oscil·lant entre els 7 i els 15 punts la major part del partit i que els visitants es van moure bé amb aquests marges.
Malgrat alguns moments de més intensitat local, l'encert no va acompanyar pràcticament en tot el partit, i si bé es van convertir 6 triples, molts altres no van entrar quan feia falta, com també les errades sóta cistella van ser més nombroses del que és habitual.

Un altre factor destacat va ser la diferència en els tirs lliures (10/16 locals, 20/33 visitants), i a més els visitants van estar 6 minuts més en el bonus que el Molins.

El Molins no va superar els 15 punts en cap període i el marcador final va ser de 54-65.

ESPEREM RECUPERAR LA CONFIANÇA I EL BON JOC A CASA BEN AVIAT, I QUÈ MILLOR QUE FER-HO EN L'INICI DE LA SEGONA VOLTA, CONTRA EL ST. PERE DE RIBES EL PROPER DIUMENGE A LES 19:15H.