26 de febr. 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: GRAN IMATGE!

El Sènior "B" Masculí rebia aquest diumenge al segon classificat Totsports-B.Samà Vilanova C (ambdós amb un partit més que el tercer). Des del primer moment se sabia que el partit seria molt complicat i dur, i era una de les cites més importants d'aquesta temporada per a l'equip molinenc.

L'equip visitant venia d'una dinàmica molt positiva i realitzant molt bons partits, sens dubte un dels equips més complets de la lliga. Els seus jugadors eren ràpids i bons tiradors, així com alts i àgils. Tot un repte per posar en pràctica allò après en defensa i col·laborar com a equip per parar l'equip rival.

L'inici del partit va ser molt positiu per l'equip de Molins que va sortir fent el seu joc ràpid de contraatacs i jugant ràpid amb la pilota. No obstant, la diferència va mantenir-se ajustada degut al fet que els molinencs van baixar els braços en defensa durant el final del primer quart i bona part del segon, permetent un triple a l'últim segon de la primera meitat que va deixar el marcador en 30-24 favorable als locals.

Semblava que aquesta última jugada havia fet mal al vestidor del Molins, però tot i això l'inici del tercer quart no va ser dolent i aquest període va acabar amb 44-34 al marcador, un quart amb pocs punts. El Molins va voler sorprendre amb una pressió que va permetre provocar pèrdues en l'equip rival.

Al 4t quart s'esperava, veient el marcador, un Vilanova que anés a per totes i amb ganes de remuntar el partit. La sorpresa pels visitants va ser que l'equip de Molins va sortir al 200% fent un quart boníssim i amb una defensa asfixiant, tal i com marca la seva filosofia de joc. Això va permetre córrer i fer punts fàcils. La gran defensa i l'encert en el llançament dels locals van permetre acabar el partit amb un impressionant 64–44, deixant a un dels millors equips de la lliga amb menys de 50 punts. Ara és l'equip amb millor average de la lliga.

Cal dir que en general va ser un dels millors partits de la temporada del Sènior B Masculí, amb un excel·lent joc col·lectiu i una defensa brillant. L'equip ha demostrat quin peu calça i no ha especulat davant d'una autèntica prova de foc! Felicitats equip!

ALBERT RAVENTÓS (Jugador Sènior "B" Masculí)