18 de març 2013

CADET FEMENÍ: SISENA CONSECUTIVA I LIDERAT!


 
El passat diumenge, el cadet femení va rebre la visita del Sant Gervasi 2 (cuer de la classificació) en el primer partit de la segona volta de la competició.
No sabem si va ser el canvi en l'hora habitual de joc, de pista, o bé el caràcter festiu de la jornada, marcada per l'homenatge que Carlota Hernández va rebre per part de tot l'equip (ET TROBAREM A FALTAR QUEKA!) , però les nostres jugadores es va mostrar a anys llum del seu millor nivell.

Les molinenques no van saber imposar el seu ritme habitual de partit, i van fer mostra d'una baixa intensitat defensiva, una escassa concentració i un joc poc fluid i erràtic fruit de la baixa exigència de l'equip (n'és un exemple el 18 de 44 des de la línia de tirs lliures). Només la gran diferència de nivell entre ambdós conjunts i la qualitat individual de les nostres jugadores en accions puntuals, van ser suficients per obtenir la victòria per un resultat de 58-40.

D'aquesta manera, l'equip encadena la sisena victòria consecutiva i aconsegueix el liderat en solitari del grup, després de la derrota del Collblanc en el seu partit. Caldrà, però, que recuperem el grau d'exigència i de sacrifici si volem mantenir aquesta línia de bon joc que tants bons resultats ens està donant.

L'equip tornarà a la competició el diumenge 7 d'abril, amb la visita a la pista del Basket Almeda 3, un rival complicat que ha aconseguit guanyar al C.B. Castellbisbal i al Collblanc (tercer i segon classificats) en les dues darreres jornades.

NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Cadet Femení)